Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Majka TEREZA

/ #860 RAZUMEVANJE MOLIM

2014-01-08 14:11

Draga deco,
Pre svega, SREĆNI VAM PRAZNICI KO IH SLAVI! Verujem da će vam ova godina biti uspešnija od prethodne zbog cilja za koji se borite, a koji neće ostati samo cilj, već će se pretvoriti u stvarnost.
Nisam više mogla da ćutim i čitam vaše komentare, pa se javljam zbog sledećeg:
Ako neko do sada sebi nije postavio sledeće pitanje, molim vas da ga i postavite i date odgovor, kako bi olakšali organizatorima i meni: Da li znate koliko vremena u toku dana, zdravlja, truda, znanja mi "trošimo" za zajednički cilj, koliko puta dnevno jedemo i da li stižemo da to radimo, koliko sati spavamo, da li imamo svojih privatnih problema i obaveza koje moramo rešavati u hodu? Da li znate koliko dugo traje ova "borba" i kako se nosimo sa svim napisanim u prethodnoj rečenici sve ovo vreme? Da li znate da pored ovih važnih životnih stvari mi ulažemo i naše lično materijalno dobro-novac za zajedničku stvar, a da nikada nismo to pomenuli, niti sada ja to činim da bih se žalila ili tražila od svih vas?
E, zbog svega ovoga i mnogo toga nerečenog jer, još nije vreme da vam sve kažemo i do najsitnijih detaljčića objasnimo, ne zbog vas, nego zbog "neprijatelja" koji veoma zainteresovano prati svaki naš potez, akciju, komentar... i može da "minira" ceo ovaj "projekat i borbu", POSLEDNJI PUT VAS MOLIM DA OSTAVITE MALO NA MIRU ORGANIZATORE, koji su u stalnom kontaktu sa mnom, DA IMATE RAZUMEVANJA ZA NAS I NAŠ ŽIVOT I DA NAM VERUJETE, PA OSTALO JE TOLIKO MALO VREMENA DA SVE VIDITE I ČUJETE, BUDITE "VELIKI" I URADITE SVE KAKO BI SE IZDIGLI IZNAD SVOJE ZNATIŽELJE, RADOZNALOSTI, NESTRPLJIVOSTI. To, je mali korak za vas, a veliki za nas. Bićemo rasterećeni i ostaće nam više vremena da privedemo kraju ono što smo započeli jer, sada ima najviše posla.
Od vas tražimo toliko malo-širenje peticije i skupljanje potpisa, a zauzvrat vam pružamo toliko mnogo što će se uskoro videti i čuti. Za sve je potrebno vreme, ne možete danas upisati fakultet i za dva meseca ga završiti, a vi tražite od nas upravo to-akcija je krenula sredinom novembra i za ovih dva meseca hoćete da vam se odgovori na sva pitanja (a i pored svih obaveza organizatori su toliko strpljivi da vam jedne iste odgovore daju po više puta, bar možete da pročitate sve komentare od prvog do poslednjeg i ne pitate iste stvari), da se sve odradi i da vi sutra dobijete izmenu Zakona. Izvinite, ali mi nismo madjioničari i nemamo čarobni štapić.
KO NAM VERUJE I IMA STRPLJENJA HVALA MU, KO NAM NE VERUJE I NEMA VIŠE STRPLJENJA, HVALA I NJEMU ŠTO JE DO SADA BIO SA NAMA. MI MORAMO, HOĆEMO I ŽELIMO DALJE, SVE DO CILJA I TAMO ĆEMO I STIĆI SA ILI BEZ PODRŠKE.
UKOLIKO NEKO OD VAS SMATRA DA SAM BILA OŠTRIJA U OVOM KOMENTARU, ZA RAZLIKU OD DOSADAŠNJIH, IZVINJAVAM SE, TO MI NIJE BILA NAMERA, SAMO MOLIM ZA RAZUMEVANJE I MALO MIRA I VREMENA, KOJE ORGANIZATORIMA I MENI SADA MNOGO ZNAČI. KO ŽELI OVO PRAVILNO DA RAZUME I SHVATI BIĆE MU JASNO SVE, PA I ONO ŠTA JE NAPISANO I IZMEDJU REDOVA.