Podrska Sasku

different

/ #2108

2013-05-27 17:23

ma vi ste ljudi bolesni.
oprostite sto mi vase 'dobar covek' ne znaci mnogo, jer jedan takav 'dobar covek' svima - meni bio najgori covek na svetu i jednostavno vise me to 'dobar covek' kod mene ne pije vodu. to prvo. drugo, svakako je razumljivo da se Sasko poneo zastitnicki i da je uradio to sto je uradio, pa u strahu i afektu smo svi sposobni na mnoge i nezamislive stvari. trece, sasvim je u redu da se ne pravi pitanje sta mu je provalnik radio u kuci jer svakom prvo pada na pamet ono najgore i ne misli na posledice, samo kazem, uzasno je sto je taj 'provalnik' dobio sut kartu od svog drustva i pre nego sto mu se zavrsio ovozemaljski zivot a takvih ce kako vidim biti jos mnogo jer ne nailaze na razumevanje i ikakvu sansu za pomoc i rehabilitovanje u drustvo. mnogi su osudjeni na bas takav nacin zivota zbog nedostatka obrazovanja i uopste uslova za zivot; koliko puta prolazim pored karton-naselja i msm se kakva buducnost ceka tu decu/omladinu koja se igraju pored deponije a vecina je svakodnevno zrtva nasilja i nazalost zbog situacije kakva je-ne vide drugu perspektivu. kljuc je u trazenju onih dobrih osobina u ljudima, kvalitete koje poseduju. Sasko je divan covek kako vidim i molim se za njega da nadje mir jer iako je i on sam svestan da je tako moralo biti, kao verniku mu je vrv jako tesko da prihvati da je ucinio tako nesto. mene vera ne drzi toliko koliko bih i sama volela ali opet volim da verujem da postoji razlog za sve.

i zasto ste toliko za menjanje zakona? msm, ok je, to je vasa gradjanska volja i imate svako pravo na to... ali prvo menjajte sebe, ucinite sve od sebe da ne mora da dodje do primene tog zakona. :) svi se nesto zalite umesto da pocnete da delate. a nama,mladjima ostavljate dzubus da sredjujemo i onda smo vam jos losi sto nam se ne svidja kako razmisljate. pih.