Za ukidanje presude K-188/2012 Aleksandru Kristijanu Goluboviću
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Za ukidanje presude K-188/2012 Aleksandru Kristijanu Goluboviću
:) |
#751 Re:2014-06-22 20:30A ti si bez sumnje jedan od te dece ili mozda pak i popa, aj idi obesi se. Hvala unapred. |
:) |
#752 :)2014-06-22 20:47Svako ima svoju proslost al kao sto sama rec kaze to je PROSLOST i smatram da ako je on odmaknuo se od svih svojih necasnih poslova, ostavio se ubijanja, droge i tih gluposti, razumem da je mnogima tesko da poveruje da se neko moze promenuti ali ako cemo iskreno da li biste se vi promenuli kad vec shvatite da vam zivot visi o koncu? Njemu cak i sad visi jer ne pustaju vas bas da se tako lako izvucete iz kriminala ali je moguce. Sve je moguce. Smatram da je i on covek kolko i svi mi i da mu se treba pruziti jos jedna prilika a ne sad kad se malo smirio sad da ga hapse traze neku dorogu, na to nabacuju i neka ubistva koja mozda i nisu njegovo delo. Sad kad je miran sad mu svi mogu svasta a dok je harao niko nije smeo da ga pipne. Sad dok su bile poplave dok su pola muskaraca se sminkala ispred ogledala, pola navodno isla u teretanu, on je bio tamo i tovario te dzakove. Dete koje je bolesno zelelo je da ga upozna, ne, on nije trazio izgovore vec je otisao kod njega, svi nasi politicari su duplo veci mafijasi od celog podzemlja Srbije samo sto je to svako zanemario jer su oni nazovi obecavali i ponekad nesto od tih silnih obecanja ispunili i onda glupi mali primitivni ljudi ih dizali u neba a takve kao sto je Golubovic kunuli a isti su. Zato svi zasluzujemo drugu sansu i mislim da treba da mu je pruzimo. |
Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)
2014-06-23 00:06- Date of removal: 29.05.2010
- Razlog uklanjanja: spam
Bojdo Gost |
#754 Komentar peticije2014-06-23 03:44Potpisujem peticiju jer ne verujem da je Kristijan Golubović kod sebe imao i trunku heroina ili neke druge droge, mislim da mu je podmetnuto - suviše je on inteteligentan da bi u džepu nosio narkotike, pa još u crkvi ili kod crkve. Da ga nije čovek iz njegovog obezbedjenja prodao pod pretnjom, ucenom ili tako nečim?Našoj policiji niko normalan ne veruje, korumpirana je na sve načine od vrha do poslednjeg pozornika, uvek čast retkim izuzecima. |
Gost |
#7552014-06-23 05:34nisam imao tu cast da upoznam gospodina golubovica ali sam ga nekoliko puta slusao i gledao na televiziji a posto sam i sam dosta vremena proveo u zatvoru u bivsoj nam i dragoj otadzbini i znam kakvi su svi nasi sistemi i koliko je inace sudstvo i policija korumpirano a da se medzu nama kriminalcima prve klase nalazi puno vise ljudi sa moralnim i drugim kvalitetnim ljudskim potencijalima koji su uvijek smetnja pokvarenim rezimima kao sto su nasi bilo srbijanski ili hrvatski ili bosanski svejedno je jer su svi kao prepisani jedni od drugih te stoga i ja zelim izraziti moju podrsku kako bi gospodin golubovic sto prije docekao njegovu siguran sam zasluzenu slobodu..a u njegove humanost barco ne sumnjam ni sekunde jer bar mi znamo sta je ulica i tezak zivot,tako da cijenimo patnje obicnih ljudi ili gradzana i spremni smo sakome bez obzira na vjeru ili naciju nesebicno da pomognemo..srdacni pozdravi i iskrene zelje da ova vasa peticija i poluci zeljeni rezltat...pozdrav..troko iz banjaluke p.s...ako mogu i ja vas nesto da zamolim...a to je dajte ljudi da se svi skupa ujedinimo opet da se pomogne narodima jadne napacene bosne makar na jedan nacin a to je da od vas krene buka da se vrate sva stanarska prava ili stanovi opljackani u bosni ili oteti od strane sve tri lopovske nacionalne price od sarajeva preko mostar do banjaluke..hvala vam unapred |
2014-06-23 10:28- Date of removal: 29.05.2010
2014-06-23 19:27- Date of removal: 29.05.2010
2014-06-25 19:37- Date of removal: 29.05.2010
Gost |
#7672014-06-26 11:10Gospodin Kristijan je zasluzio da mu se ooprosti kazna, zasluzio je novi pocetak. On je jedan dobar primjer novoj generaciji, na greskama se uci, a bolje je ucti na tudjim greskama. |
Gost |
#7692014-06-26 11:21Svakom u zivotu treba dati sansu...Svako je od nas nekada bio Kristijan....Setite se sta je Isus izgovorio pred kamenovanje zene koja je uhvacena u preljubi....Neka prvi baci kamen na nju onaj sto je bezgresan....Svako je od nas Kristijan.... |
Simke |
#774 van pameti2014-06-26 17:10Ova presuda nema veze sa realnoscu. Pa toliko heroina i najobicniji pozornik nosa pod sapkom. Ovo je skandalozno. Vratite predmet na novo sysjenje. |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
2387 Kreirano: 2024-12-26
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2279 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za smenu Zane Dolićanin sa mesta rektorke Državnog univerziteta u Novom Pazaru
2065 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
15160 Kreirano: 2024-11-26
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7242 Kreirano: 2024-11-18
Smena direktora Jovine gimnazije
1179 Kreirano: 2024-12-02
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2221 Kreirano: 2024-12-05
Dodela Februarske nagrade Novog Sada studentima i srednjoškolcima
494 Kreirano: 2024-12-24
Постављање Ненада Лалатовића за новог тренера ФК Партизан
422 Kreirano: 2024-12-25
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
412 Kreirano: 2024-12-25
Подршка професорима и наставницима у Сокобањи
405 Kreirano: 2024-12-24
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
237 Kreirano: 2024-12-20
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1734 Kreirano: 2024-12-14
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2748 Kreirano: 2024-12-13
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1271 Kreirano: 2024-12-18
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
782 Kreirano: 2024-12-09
APEL ZA IZGLASAVANJE O ODRŹAVANJU JANUARA NA PRAVNOM FAKULTETU PREKO ESTUDENT
103 Kreirano: 2024-12-23
**Peticija za Besplatno Pravo na Ortopedska Pomagala za Decu sa deformitetima stopala
764 Kreirano: 2023-11-14
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
267 Kreirano: 2024-12-20
Podrška studentima
2476 Kreirano: 2024-12-06