Za ukidanje presude K-188/2012 Aleksandru Kristijanu Goluboviću

Gost

/ #755

2014-06-23 05:34

nisam imao tu cast da upoznam gospodina golubovica ali sam ga nekoliko puta slusao i gledao na televiziji a posto sam i sam dosta vremena proveo u zatvoru u bivsoj nam i dragoj otadzbini i znam kakvi su svi nasi sistemi i koliko je inace sudstvo i policija korumpirano a da se medzu nama kriminalcima prve klase nalazi puno vise ljudi sa moralnim i drugim kvalitetnim ljudskim potencijalima koji su uvijek smetnja pokvarenim rezimima kao sto su nasi bilo srbijanski ili hrvatski ili bosanski svejedno je jer su svi kao prepisani jedni od drugih te stoga i ja zelim izraziti moju podrsku kako bi gospodin golubovic sto prije docekao njegovu siguran sam zasluzenu slobodu..a u njegove humanost barco ne sumnjam ni sekunde jer bar mi znamo sta je ulica i tezak zivot,tako da cijenimo patnje obicnih ljudi ili gradzana i spremni smo sakome bez obzira na vjeru ili naciju nesebicno da pomognemo..srdacni pozdravi i iskrene zelje da ova vasa peticija i poluci zeljeni rezltat...pozdrav..troko iz banjaluke
p.s...ako mogu i ja vas nesto da zamolim...a to je dajte ljudi da se svi skupa ujedinimo opet da se pomogne narodima jadne napacene bosne makar na jedan nacin a to je da od vas krene buka da se vrate sva stanarska prava ili stanovi opljackani u bosni ili oteti od strane sve tri lopovske nacionalne price od sarajeva preko mostar do banjaluke..hvala vam unapred