Privremeno prihvatiliste za napustene zivotinje - Bar, Crna Gora
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Privremeno prihvatiliste za napustene zivotinje - Bar, Crna Gora
Gost |
#302012-03-14 00:46Taj ko moze ubiti zivotinju moze i coveka.Zivotinje od nas zavise pokazimo da smo PRAVI ljudi,stanimo na put ovakvim monstumima. |
Gost |
#312012-03-14 01:41jadne zivotinje nisu nista krive da ih ubijaju po ulicama treba ubijati njihove gazde koje su ih uzele na drzanje pa ih pustili na ulicu, za ljude koji ubiju psa sudio bih im kao za ubistvo coveka!!! VELIMIR CABARKAPA PLJEVLJA |
Gost |
#332012-04-15 17:36Trovanje je zlocin. Sta se desava u Baru je uzasno. Sve pse i druge zivotinje imaju pravo na zivot. U Rusije nema i zakona sasvim, u Crne Gore ima i zakon pa zasto on ne radi? Ljudi muce pse ovako i onako, ne hrane, bacaju scence u smetliste, treba da zaustavim to. Pse i macke nisu dzubre, stradaju i hoce ziviti takodze ko i gradgane i ko svaki turisti. |
Gost |
#342012-06-25 15:29U Sutomoru, na kraju sezone, primjetan je veci broj napustenih zivotinja kojima je potrebna pomoc, prihvatiliste, i organizovano udomljavanje. To su pitome zivotinje koje bez pomoci tesko mogu da prezive zimu. |
Gost |
#362012-07-03 02:36animals have right to live as well |
Lidija |
#37 Re:2012-07-18 15:22Ovih dana je u Baru oko zgrade SO Bar otrovano vise pasa sto rasnih (mnoge vlasnike put do mora vodi tuda) sto lutalica. Po upozorenju jednog poznanika da ne idem tuda i da psu ne dopustam ista da njusi kako na vec navedenoj lokaciji, tako i preko puta zgrade SO Bar, kao i kod Sportskog centra u Baru, jako sam se zabrinula jer imam mlado stene koje, iako na povodniku uvek vrca da nesto njusne. Pricu mi je "dopunila" vlasnica jednog pet shopa u Baru, s napomenom da se nema vremena ni pomoci psu, jer otrov deluje cim ga ponjusi a strasna smrt nastupa takvom brzinom da su veterinari potpuno nemocni. Takodje, saznajem da je vlasnica jednog od otrovanih pasa istrazila da to cine radnici Komunalnog preduzeca iz Bara. Posto ne znam kome da se obratim, u svoje ime a nadam se i u ime svih vlasnika pasa i uopste ljubitelja i zastitnika pasa lutalica apelujem na bilo koga - neko drustvo, organizacija i sl. - da HITNO ispita i reaguje na novi pomor pasa u Baru i da se kazne pocinioci najstrozim kaznama ako moze i zatvorom. Ukoliko je potrebno opet cu kontaktirati ljude od kojih imam iznesena saznanja, da bih imenom i prezimenom navela bar neke od vlasnika otrovanih pasa, kojima u jutrasnjem razgovoru na zalost nisam zapamtila imena.
|
Gost |
#382012-07-18 15:42Ko moze ubiti psa moze i coveka, samo da se pogodi razlog i trenutak. Ubice su svuda oko nas, upakovani u svoje divne toalete, zavaljeni u svoje fotelje i maskirani dobrim parfemima. Ipak, uvek dodje dan kada covek zamirise ili zasmrdi delima koje cini. Crtom cu razdvojiti rec o njima jer jesu i bice daleko od svake ljubavi. -------------------------- DUGIN MOST Ovaj predeo Raja, zove se Dugin Most. Kada umre zivotinja, nekome posebno draga, odlazi na Dugin Most. Tamo su brda i doline da se svi nasi voljeni prijatelji mogu igrati i trcati zajedno. Tamo je obilje hrane, vode i sunca, toplo im je i prijatno. One zivotinje koje su bile stare i bolesne, ponovo su zdrave i zivahne. One koje su bile povredjene ili osakacene su isceljene, tamo su bas onakve kakvih ih se secamo u nasim snovima o danima i vremenima koji su prosli. Srecne su i zadovoljne, ali ima jedna sitnica: Svakoj nedostaje neko njima poseban, neko ko je morao ostati iza. Zajedno se igraju, zajedno trce, ali dodje dan kada jedna od njih iznenada zastane i pogleda u daljinu. Nepomicne su njene sjajne oci. Nestrpljivo podrhtava njeno telo. Iznenada, u trku, napusta ostale, leti preko zelene trave, i njene noge nose je sve brze i brze. To si ti bio ugledan, i kada se ti i tvoj voljeni prijatelj konacno srecete ne mozete da se odvojite od radosti sto ste ponovo zajedno, i sto se nikada vise necete rastati. Kisa radosnih poljubaca na tvome licu, tvoje ruke ponovo miluju poznatu glavu, jos jednom gledas u odane oci prijatelja toliko vremena odsutnog iz tvog zivota, ali nikada iz tvoga srca....i prelazite Dugin Most zajedno... |
Gost |
#392012-07-24 19:58ja bih bila najsrecnija kada bi se otvorilo prihvatiliste i pomogla bih kako god mogu JER JA OBOZAVAM ZIVOTINJE!!! PSE I MACKE POGOTOVO! to bi bilo nesto najbolje sto bi imali u baru. MOLIM VAS OTVORITE PRIHVATILISTE! |
Maja |
#402012-10-14 23:30Danas sam u Starom Baru videla malog pasica, izgleda kao Kineski goli pas. Bio je povereden po usima i jako je lose izgledao. Ako imate mogucnost spasite ga, molim vas. Ja ga tezko nosim u Sloveniju, a njegove oci ne napustaju me, kako me gledaju. Pozdrav, Maja, Ljubljana, 14. Oktobar 2012 |
beka |
#422012-11-25 23:07Trovanje zivotinja je izraz neukosti i svireposti. Veciina informisanih C.Gore prihvati ce medjunarodno resenje, a to je STERILIZACIJA u privremenom prihvatilistu. |
Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)
2014-04-12 00:47- Date of removal: 2010-05-29
- Razlog uklanjanja: spam
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Слобода за Андреjа Гњота!
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
13265 Kreirano: 2024-11-26
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1634 Kreirano: 2024-12-14
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1198 Kreirano: 2024-12-18
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
1766 Kreirano: 2024-12-05
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2641 Kreirano: 2024-12-13
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
685 Kreirano: 2024-12-09
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3748 Kreirano: 2024-12-12
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
221 Kreirano: 2024-12-20
Podrška studentima
2425 Kreirano: 2024-12-06
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
6269 Kreirano: 2024-11-18
Članovi akademske zajednice Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici: podrška studentima
368 Kreirano: 2024-12-11
Podrška omladini Srbije
66 Kreirano: 2024-12-16
Lekari i zdravstveni radnici za studente!
61 Kreirano: 2024-12-16
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
54 Kreirano: 2024-12-20
Ne zelimo prvu zonu kod železnicke stanice
37 Kreirano: 2024-12-17
Solidarnost aktera u kulturi sa studentima u blokadi fakulteta u Srbiji!
310 Kreirano: 2024-12-09
Pismo podrške književnih prevodilaca studentima u blokadama
22 Kreirano: 2024-12-21
Peticija za promena zakona o drzanju i koriscenju metal detektora
20 Kreirano: 2024-12-18
Stop haraču u Vlasotincu!
90 Kreirano: 2024-12-05
Вратимо углед Земунској гимназији
466 Kreirano: 2024-08-20