ZAKUNI SE U ZAKON! Potpiši peticiju da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postane krivično delo

ZAKUNI SE U ZAKON! Potpiši peticiju da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postane krivično delo / Saopštenja / ZAKUNI SE U ZAKON! Pošalji predlog Ministarstvu pravde da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postane krivično delo / Komentari

Gost

2024-10-29 13:04

Bravo! Svaka cast. Ovo me jako obrodavolo. Sve sto treba tu sam. 

Gost

2024-10-29 15:36

Imate punu podršku mladih žena u mom okruženju. Hvala Vam u ime svih.
Uki

2024-10-30 18:47

Kao profesionalac i stručni radnik u oblasti socijalne zaštite svestan sam značaja Vašeg predloga za dopunu KZ-a imajući u vidu pogubne i štetne posledice delenja intimnih sadržaja pa makar ona bila i trenutno prihvatljiva za osobu kaja se nalazi na snimcima sa intimnim sadržajima.

Hvala za inicijativu 

Gost

2024-10-30 19:08

Postovanje.
Tri osobe koje znam su izgubile zivot tj oduzele zbog kompromitovanja.
Ovde ne sme da se stane ,nego krenuti vecim koracima..nije mi jasno zasto nosu usvojili zakon,koliko jos zivota treba sa se izgubi ?zivimo u doba sodome i gomore,narcisoidnih psihopata i jos mnogi drugih..
MOJ GLAS CE STICI I DO PREDSEDNIKA SRBIJE,NECU STATI DOK SE OVO NA DALEKO I NASIROKO NE CUJE.

Gost

2024-10-31 08:14

Tuzno sto nas je samo 21000 potpisnika.

Gost

2024-10-31 13:42

Predložene kazne su niske i suviše je veliki raspon između najnižih i najviših. Svako objavljivanje ovakvih sadržaja izaziva teške posledice za žrtvu, pa ovo "ako su nastupile teške posledice.." ne bi trebalo ostavljati tumačenju suda, pogotovo ne u ovom društvu gde svedočimo zlostavljanju žrtava silovanja tokom suđenja i to u sudovima, a da ne pričamo u slučaju "samo" deljenja fotografija.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Saznaj više...