Опозив Муамера Зукорлића
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Опозив Муамера Зукорлића
Gost |
#262016-06-30 20:53"Dišer more, hodže i vaizi!; Molt'te Boga i jezan učite Svaki danak, a sve po pet puta! :) |
Gost |
#272016-06-30 22:09Postavljanje njega na tu, ili bilo koju drugu državnu funkciju, produbljuje ovu krizu zvanu SNS vladavina u svakom smislu i pogledu. |
Gost |
#282016-07-01 05:05Zto što je i sam predlog da gospodin Zukorlić obavlja tu dužnost poniženje za gradjane Srbije i ubijanje svake nade u bolju budućnost. |
Gost |
#302016-07-01 07:09Potpuno se slažem da izbor Muamera Zukorlića za predsednika Odbora za OBRAZOVANJE i NAUKU (ni manje ni više) sramota za kompletan obrazovni kadar u Srbiji. |
Gost |
#312016-07-01 07:14Jer ne verujem da je gospodin kompetentan za ovu izuzetno odgovornu i vaznu funkciju od koje zavisi tako mnogo. |
Gost |
#322016-07-01 07:33Obrazovanje treba da vode obrazovani kulturni ljudi, a ne verske vođe i zagovornici šerijatskog prava.Sramota i poniženje i za Srbe i za muslimane ili kako god žele da se nazivaju. Rasim Ljajić je ličnost koja barem ostavlja utisak kulturnog, tolerantnog i razumnog čoveka, ako mora biti neko ko je musliman. A Sulje i Muameri vređaju našu inteligenciju. |
snežana |
#33 zemlja čuda2016-07-01 07:48Nemam ni mogućnost, ni mehanizam da javno iskažem svoj protest. Samo na ovaj način mogu da spasem svoju dušu i kažem - ja na to nisam pristala! Hvala gospodinu Teodoroviću što mi je dao tu mogućnost. |
Gost |
#342016-07-01 07:52Najve'a uvreda ya nauku i prosvetu je da Predsednik odbora Skup[tine Srbije za obrazovanje bude neko ko je svojim celokupnim ponašanjem i radom gazio sve principe valjanog obrazovanja. |
Gost |
#352016-07-01 08:16Zukorlic se nalazi u ociglednom sukobu interesa. Godinama ne dobija akreditaciju za fakultet, pa ce sad "na mala vrata" kao predsednik Odbora ishodovati istu. Sramota! |
Gost |
#362016-07-01 08:40Dovedite i ISIS na konto novca građana Srbije, neotesana idiotarijo od ljudi. Strašno! Da krenemo uzvikivati i Allahu Akbar možda? Blago nama sa ovakvim političarima i verskim vođama! I Kačavendu uvedite u Skupštinu, pa da odobrava udžbenike za seksualno vaspitanje. A da, toga nema. A nema ni vaspitanja. |
Novopazarac |
#382016-07-01 08:42To sto je musliman, nema nikakve veze sa tim. Ali jednostavno nije kompetentan on da vodi jedan ovakav resor u nasoj drzavi i kraj price. |
Gost |
#422016-07-01 09:08Na mestu predsednika ovog odbora bi trebalo da bude osoba sa vrhunskim naučnim rezultatima, te sa višedecenijskom profesurom, osoba koja ima ugled u naučnoj, ali i u studentskoj zajednici. Trebalo bi da stranačka pripadnost ne bude kriterijum. Šta piše u Poslovniku-ne znam, na sednici su pojedini članovi pominjali da je u Poslovniku sve jasno definisano. Znate kako, i Holokaust je bio zakonski regulisan, pa neka članovi koji se pozivaju na pravo i propise malo mućnu glavom! Doc. dr Sandra Radenović |
Gost |
#432016-07-01 09:25Muftija je moze biti na ovoj poziciji. Verske vodje u sekularnoj drzavi na mestima. Vladika Porfirije je bio clan RRA pa i danas gledamo Farmu, Parove i ostale bljuvotine. |
Gost |
#442016-07-01 09:31Moj stav - Verske vodje nemaju sta da traze u politici. U proslom ratu su dokazale da nedovoljno rade i na svom stadu i da se tome trebaju posvetiti. Narodu nedostaje duhovnosti. To smatram da je njihov "posao,,. |
Dr Goran Lončar Gost |
#452016-07-01 09:44Sramota je šta ova država radi i kako se ophodi prema nama naučnicima koji vredno i predano rade dominantno bez prave podrške niti svojih institucija niti naše države. Bez obzira na sve, ulažemo veliki trud i nije nam žao, bez obzira što smo u mnogo inferiornijem položaju za naučni rad nego naše kolege koji rade par stotina km dalje od nas. Konkretno moji rezultati rada se objavljuju u vrhunskim kardiološkim časopisima i to je dovoljno da bih bio prezadovoljan. Osećam se predivno kada realizujem publikaciju koju sam radio nekada i po više godina i kada moje ime, ime moje Ustanove KBC Zvezdara, i moje zemlje stoje ispred imena svetskih autoriteta i nobelovskih klinika. I taj lepi osećaj mi je dovoljan i niko mi ga ne može uzeti. Ali mi uzimaju dostojanstvo kada takvog čoveka moja zemlja Srbija postavi da vodi toliko važan sektor. Po prvi put razmišljam da odem za stalno iz zemlje, jako sam povređen i preispitujem se da li je dovoljno da zbog moje velike ljubavi prema Srbiji, mojoj porodici, roditeljima i prijateljima doživljavam i dalje poniženja ovakve vrste. Klinički asistent Dr Goran Lončar, dr sci. med., naučni saradnik, FESC
|
Родољуб |
#462016-07-01 10:04Свима мора бити јасно да: нашим непријатељима - наша наука - не треба. Досадашњим својим понашањем: СА НЕПОШТОВАЊЕМ земље Србије у којој живи и њеног народа, са НЕПРИЈАТЕЉСТВОМ и НЕДОСТОЈНОШЋУ, Муамер Зукорлић не заслужује поверење да буде именован ни на једну јавну функцију у Србији, а нарочито не - за Председника Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво Скупштине Србије. Овим чином понижени су научници и народ српски. Нико, па ни Мандатар за састав нове Владе Александар Вучић, није добио мандат да сме да ради на штету државе и народа Србије.
|
Gost |
#472016-07-01 10:58Muamer Zukorlic ne moze kvalitetno da se bavi naukom, a obrazovanje kao najvaznija grana drustva mora biti vodjeno od ljudi vrhunskog obrazovanja i pre svega dobrom voljom da se postigne napredak i kvalitet, sto je u potpunoj suprotnosti sa g Zukorlicem |
Gost |
#482016-07-01 11:57Upravo iz razloga koji su i navedeni za potpisivanje peticije. Smatram da je menoralno, neprofesionalno i u svakom smislu ogavno takvo delo, o kom se ne priča u medijima a trebalo bi. I red je da jednom obrazovani ljudi ustanu, pobune se i pokazu ne samosvoje znanje, već i spremnost za borbu, intelektualnu za budućnost ove države. Drage kolege, borimo se sa njima znanjem, tu pobedjujemo sigurno! Pozdrav, nastavnik koji se bori za znanje nače omladine. |
Gost |
#502016-07-01 12:08Zato što dotični gospodin nije kompetentan u dovoljnoj meri da bi bio tu gde ga je politika postavila. On želi da obrazovanje u Srbiji bude kao i njegov fakultet u Novom Pazaru. Takve ustanove u Srbiji treba obavezno ukinuti a dotičnu gospodu pohapsiti. |
|
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Zahtev za razoružanje Lojalista
3767 Kreirano: 2025-01-01
Подршка запосленима у просвети
2483 Kreirano: 2024-12-30
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
842 Kreirano: 2025-01-03
STOP UKIDANJU TROLEJBUSA I PRIVATIZACIJI GSP-a!
695 Kreirano: 2025-01-02
DA SE ČUJE GLAS PRAVNIKA
366 Kreirano: 2025-01-04
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
3499 Kreirano: 2024-12-26
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2604 Kreirano: 2024-12-05
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
15635 Kreirano: 2024-11-26
Markov i Mašanov zakon
4287 Kreirano: 2023-09-14
Podrška studentima
2671 Kreirano: 2024-12-06
Smena direktora Jovine gimnazije
1453 Kreirano: 2024-12-02
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
627 Kreirano: 2024-12-25
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2523 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2805 Kreirano: 2024-12-13
Peticija za smenu Zane Dolićanin sa mesta rektorke Državnog univerziteta u Novom Pazaru
2132 Kreirano: 2024-12-24
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1779 Kreirano: 2024-12-14
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7269 Kreirano: 2024-11-18
**Peticija za Besplatno Pravo na Ortopedska Pomagala za Decu sa deformitetima stopala
797 Kreirano: 2023-11-14
Podrška studentskim blokadama članova i članica ULUS-a
169 Kreirano: 2024-12-09
ZA ZDRAV VAZDUH
14 Kreirano: 2025-01-04