PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE / Saopštenja / ZATVARANJE PETICIJE !!! / Komentari
слободан млинаревић |
#262015-05-23 01:34Није баш јасно, о чему се ради и у чему је проблем? Постоје одређени услови, за покретање ЗВАНИЧНЕ петиције. Рекао бих, да је у томе и број и форма, веома важна. Верујем, да те услове тешко да ће било која од петиција овде покренутих испунити, те не треба да Вас чуди ћутање власти. |
Gost |
#272015-05-23 02:20Ko su ti `? Kome oni trebaju? ubirul oni harac ko turci prije 400 godina? |
Gost |
#282015-05-23 03:03Nisam ni očekivao da će biti odgovora. Pre može biti odmazde. Za ukidanje nećega što se zove policija je potrebna revolucija, a Internet je tu da je oteža, pri čemu gospodarima donosi i profit, Možda bi uspešnije bilo da su u pitanju manjine ili pederi (pardon tyv gel popuilacija), ili i još bolje - i jedno i drugo Toliko od mene |
Gost |
#312015-05-23 06:33Koja opoziiona partija.... Pa Ds je unisten, a iskreno oni su istu policiju i osnovali.... Bas citam juce da Mali trazi jos komunal. policajaca.... A sve u stilu ...Blago majci svi smo policajci.... Alo bre, pa to neko placa.... |
Enkookne |
#34 Re: Re: Miša2015-05-23 07:24Ovo što mi mislimo da je višestranački sistem je u stvari jednostranački koji radi u svoju korist, bez obzira na posledice po narod. |
Gost |
#352015-05-23 07:52Svakako dokaz vise da ih misljenje Naroda apsolutno ne zanima ! Svaki potpisnik nek se seti tokom izborne kampanje pozicije I sadasnje I bivse opozicije u vlasti , sta znaci njima dati glas , obavezni su pismeno po vazecem zakonu I Ustavu da u roku 30 dana odgovore na peticiju gradjana, zasto nije prihvatljiva !? Kada oslobodimo medije Srbije , ova incijativa nece ostat bez odgovora kao I mnogobrojne druge incijative gradjana , dokaz sprege apsolutisticke korumpirane klike na vlasti sa medijima sprovode totalno odvajanje naroda od pravnog zivota coveka u Srbiji , Brzo ce doci vreme da ih Narod Srbije vise I ne pita za radne obaveze , u jednom danu ce ih isterat napolje iz kancelarija, kabineta pravac Kazneno popravni zatvor ,pa nek se lazno zaklinju na Ustav I zakonske obaveze malo duze u zatvorskim celijama , taman toliko koliko su meseci primali plate za lazno predstavljanje zakonskih obaveza , I tapsali krsitelje zakona u svojim timovima lepo timski sa sekretaricama koje ignorisu nek se druze prioritetno su sami sebi priopritet , tu ce imat vremena da prioritetno uzivaju , sa mnogo ,manje stete I posledica za nase pare , |
Gost |
#362015-05-23 08:18Kada imamo gomilu RedNeck-ova na vlasti.Jebene brdske polupismene pijane politicare kojima je glavna pomisao u glavi kako se najesti, pokrasti i sta voziti..Ostalo..ostalo ce doci samo.Previse su pili TOMOVACE... |
Gost |
#372015-05-23 09:33Ovo ste fenomenalno rekli za mišljenje svojih gradjana i nefermanje našeg mišljenja.Mislim da ste potpuno u pravu i da treba na više prometnih ulica organizivati štandove za potpise..........Ja sam lično veoma razočaran što naše mišljenje nikom nije bitno a sve te službe treba da budu u službi gradjana kao i političari..Zbog svega toga gledamo porodično da odemo u inostranstvo tamo gde je gradjanin poštovan.Nadamo se da će peticija da se uvaži ali to je smo kap u moru šta bi sve trebalo da se ispravi.Pozdrav Biljani Hajduković i sve čestitke na hrabrosti............. |
laki |
#392015-05-23 11:10Ovo je na zalost postala drzava u privatnom vlasnistvu raznih mafijaskih struktura gde im komunalno teroristicka policija sluzi za uterivanje straha u narodu i ja uopste nisam iznenadjen da bi oni ikakvu odluku samog naroda prihvatili,tako da ovde nikad do promene doci nece bez motke po ledjima istih. |
Dunja |
#412015-05-23 17:36>>>>>>>>>>>>Tu jedino pomaze motka ,a nikakve peticije.Tu bandu ne interesuje sta narod misli. |
Gost |
#422015-05-23 18:04Na nasu zalost, ovde je misljenje gradjana samo bitno pred izbore. Tada ce da nas obasipaju obecanjima i da izgleda kao da smo im bitni. Hvala Vam na trudu. Siguran sam da su vlasti dobro upoznate sa peticijom, ma koliko je ignorisali. Puno pozdrava i sve najbolje. Kad tad ce i ovi otici sa vlasti. Problem je sto Srbija nema vise koga da bira. Sve smo ih izvrteli. |
Gost |
#432015-05-23 18:08Pretpostavio sam da ce ovako nesto da se desi ne moze se zasada bar sa korumpiranom stokom izaci na kraj putem peticija |
Gost |
#452015-05-23 21:18Licno mislim da od ovog posla nema nista al ajde pokusali smo... ima jos nacina ali otom potom... |
Gost |
#462015-05-23 22:26Ja kazem da ustanemo protiv njih, da ih udarimo gde najvise boli, da ih skinemo s vlasti! |
Gost |
#492015-05-24 10:24 policajca,,,cesto u radno vreme sede po kaficima i intrvenisu iz kafa ne a kazne se pisu selektivno da nebi nekog iz gradske vlasti ostetili...to mi placamo i izzdrzavamo...da bi napisali gradjaninu komunalvi udu u grupi obicno dva i tri lica cesto i po dva auta sa 7 ljudi posto nemaju ovlascenja vode sa sobom nadlazbne inspektore koje gradjani takodje finansiraju(saobracajni ,komunalni,gradjevinski,ugostiteljski,,,)pa radi licne bezbednosto vode sa sabom intrventntnu jedinicu policije a da bi zaustavlajli takiste i vozila vode saobracajn |
Gost |
#502015-05-24 10:52Pa opozicione stranke su napravile ovu policiju a sad kada bi ukinuli ovi to bi bilo samo na njihovu stetu.. To je moj komentar i nista vise... |
|
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
3606 Kreirano: 2025-04-16
Podrška dr Dejanu Paniću – za etiku, istinu i dostojanstvo medicine (građanska inicijativa)
11832 Kreirano: 2025-04-10
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
1831 Kreirano: 2025-04-17
Peticija za smenu funkcionera Opštine Ćuprija zbog napada na Nemanju Šarovića
891 Kreirano: 2025-04-14
Peticija za vraćanje starešinstva Petru Aleksiću
827 Kreirano: 2025-04-11
Podrška kolektivu Pete beogradske gimnazije
761 Kreirano: 2025-04-18
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
2172 Kreirano: 2025-04-08
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
6026 Kreirano: 2025-04-07
PODRŠKA NASTAVNOM KADRU III BEOGRADSKE GIMNAZIJE
394 Kreirano: 2025-04-11
NE DOZVOLIMO DA NOVI SAD POSTANE VAŠAR
735 Kreirano: 2025-04-10
СМЕНА ДИРЕКТОРА ПЕНЗИЈСКОГ ФОНДА СРБИЈЕ РЕЉЕ ОГЊЕНОВИЋА
207 Kreirano: 2025-04-16
Beočin bez vode!
303 Kreirano: 2025-04-10
APEL ZA SOCIALNI RAD
450 Kreirano: 2025-04-08
Pridruži se inicijativi da se televizije N1 i Nova S prikazuju preko državnog operatera Telekom Srbija
2099 Kreirano: 2025-04-02
Подршка Др Дејану Панићу
2465 Kreirano: 2025-04-09
Peticija za imenovanje tima za transrodna stanja u Kliničkom centru Vojvodine
1024 Kreirano: 2025-03-25
РАЗРЕШЕЊЕ И УТВРЂИВАЊЕ КРИВИЧНЕ ОДГОВОРНОСТИ БРАНИСЛАВА ЛЕПОТИЋА И ЗАГОРКЕ ДОЛОВАЦ ЗБОГ УКЛАЊАЊА ДОКАЗНОГ МАТЕРИЈАЛА!
153 Kreirano: 2025-04-15
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
1729 Kreirano: 2025-04-01
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
6857 Kreirano: 2025-02-13
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
118 Kreirano: 2025-04-18