PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE / Saopštenja / ZATVARANJE PETICIJE !!! / Komentari
слободан млинаревић |
#262015-05-23 01:34Није баш јасно, о чему се ради и у чему је проблем? Постоје одређени услови, за покретање ЗВАНИЧНЕ петиције. Рекао бих, да је у томе и број и форма, веома важна. Верујем, да те услове тешко да ће било која од петиција овде покренутих испунити, те не треба да Вас чуди ћутање власти. |
Gost |
#272015-05-23 02:20Ko su ti `? Kome oni trebaju? ubirul oni harac ko turci prije 400 godina? |
Gost |
#282015-05-23 03:03Nisam ni očekivao da će biti odgovora. Pre može biti odmazde. Za ukidanje nećega što se zove policija je potrebna revolucija, a Internet je tu da je oteža, pri čemu gospodarima donosi i profit, Možda bi uspešnije bilo da su u pitanju manjine ili pederi (pardon tyv gel popuilacija), ili i još bolje - i jedno i drugo Toliko od mene |
Gost |
#312015-05-23 06:33Koja opoziiona partija.... Pa Ds je unisten, a iskreno oni su istu policiju i osnovali.... Bas citam juce da Mali trazi jos komunal. policajaca.... A sve u stilu ...Blago majci svi smo policajci.... Alo bre, pa to neko placa.... |
Enkookne |
#34 Re: Re: Miša2015-05-23 07:24Ovo što mi mislimo da je višestranački sistem je u stvari jednostranački koji radi u svoju korist, bez obzira na posledice po narod. |
Gost |
#352015-05-23 07:52Svakako dokaz vise da ih misljenje Naroda apsolutno ne zanima ! Svaki potpisnik nek se seti tokom izborne kampanje pozicije I sadasnje I bivse opozicije u vlasti , sta znaci njima dati glas , obavezni su pismeno po vazecem zakonu I Ustavu da u roku 30 dana odgovore na peticiju gradjana, zasto nije prihvatljiva !? Kada oslobodimo medije Srbije , ova incijativa nece ostat bez odgovora kao I mnogobrojne druge incijative gradjana , dokaz sprege apsolutisticke korumpirane klike na vlasti sa medijima sprovode totalno odvajanje naroda od pravnog zivota coveka u Srbiji , Brzo ce doci vreme da ih Narod Srbije vise I ne pita za radne obaveze , u jednom danu ce ih isterat napolje iz kancelarija, kabineta pravac Kazneno popravni zatvor ,pa nek se lazno zaklinju na Ustav I zakonske obaveze malo duze u zatvorskim celijama , taman toliko koliko su meseci primali plate za lazno predstavljanje zakonskih obaveza , I tapsali krsitelje zakona u svojim timovima lepo timski sa sekretaricama koje ignorisu nek se druze prioritetno su sami sebi priopritet , tu ce imat vremena da prioritetno uzivaju , sa mnogo ,manje stete I posledica za nase pare , |
Gost |
#362015-05-23 08:18Kada imamo gomilu RedNeck-ova na vlasti.Jebene brdske polupismene pijane politicare kojima je glavna pomisao u glavi kako se najesti, pokrasti i sta voziti..Ostalo..ostalo ce doci samo.Previse su pili TOMOVACE... |
Gost |
#372015-05-23 09:33Ovo ste fenomenalno rekli za mišljenje svojih gradjana i nefermanje našeg mišljenja.Mislim da ste potpuno u pravu i da treba na više prometnih ulica organizivati štandove za potpise..........Ja sam lično veoma razočaran što naše mišljenje nikom nije bitno a sve te službe treba da budu u službi gradjana kao i političari..Zbog svega toga gledamo porodično da odemo u inostranstvo tamo gde je gradjanin poštovan.Nadamo se da će peticija da se uvaži ali to je smo kap u moru šta bi sve trebalo da se ispravi.Pozdrav Biljani Hajduković i sve čestitke na hrabrosti............. |
laki |
#392015-05-23 11:10Ovo je na zalost postala drzava u privatnom vlasnistvu raznih mafijaskih struktura gde im komunalno teroristicka policija sluzi za uterivanje straha u narodu i ja uopste nisam iznenadjen da bi oni ikakvu odluku samog naroda prihvatili,tako da ovde nikad do promene doci nece bez motke po ledjima istih. |
Dunja |
#412015-05-23 17:36>>>>>>>>>>>>Tu jedino pomaze motka ,a nikakve peticije.Tu bandu ne interesuje sta narod misli. |
Gost |
#422015-05-23 18:04Na nasu zalost, ovde je misljenje gradjana samo bitno pred izbore. Tada ce da nas obasipaju obecanjima i da izgleda kao da smo im bitni. Hvala Vam na trudu. Siguran sam da su vlasti dobro upoznate sa peticijom, ma koliko je ignorisali. Puno pozdrava i sve najbolje. Kad tad ce i ovi otici sa vlasti. Problem je sto Srbija nema vise koga da bira. Sve smo ih izvrteli. |
Gost |
#432015-05-23 18:08Pretpostavio sam da ce ovako nesto da se desi ne moze se zasada bar sa korumpiranom stokom izaci na kraj putem peticija |
Gost |
#452015-05-23 21:18Licno mislim da od ovog posla nema nista al ajde pokusali smo... ima jos nacina ali otom potom... |
Gost |
#462015-05-23 22:26Ja kazem da ustanemo protiv njih, da ih udarimo gde najvise boli, da ih skinemo s vlasti! |
Gost |
#492015-05-24 10:24 policajca,,,cesto u radno vreme sede po kaficima i intrvenisu iz kafa ne a kazne se pisu selektivno da nebi nekog iz gradske vlasti ostetili...to mi placamo i izzdrzavamo...da bi napisali gradjaninu komunalvi udu u grupi obicno dva i tri lica cesto i po dva auta sa 7 ljudi posto nemaju ovlascenja vode sa sobom nadlazbne inspektore koje gradjani takodje finansiraju(saobracajni ,komunalni,gradjevinski,ugostiteljski,,,)pa radi licne bezbednosto vode sa sabom intrventntnu jedinicu policije a da bi zaustavlajli takiste i vozila vode saobracajn |
Gost |
#502015-05-24 10:52Pa opozicione stranke su napravile ovu policiju a sad kada bi ukinuli ovi to bi bilo samo na njihovu stetu.. To je moj komentar i nista vise... |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Molim da podržite ovu peticiju,jer to Beogradjani zaslužuju
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
2790 Kreirano: 2024-11-18
Za bolji status tajnika, voditelja računovodstva, računovodstvenog referenta i administratora u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima u Republici Hrvatskoj
2046 Kreirano: 2024-11-14
Peticija da se sat na Železničkoj stanici U Novom Sadu zauvek zaustavi na 11:52 časova kao trajno sećanje na nastradale
1293 Kreirano: 2024-11-14
СТОП УВОЂЕЊУ НАПЛАТЕ ПАРКИНГА У ОПШТИНИ КУЛА ❗
340 Kreirano: 2024-11-18
Петиција за одлагање ступања на снагу наплате ,,Тарифе накнаде за давање на послугу оригинала и умножених примерака ауторских дела издатих у штампаној форми”
10571 Kreirano: 2024-10-20
PODRŠKA PROTESTIMA PROSVETNIH RADNIKA
435 Kreirano: 2024-11-14
Peticija povodom Nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaradama zaposlenih u javnom sektoru
143 Kreirano: 2024-11-22
ИНИЦИЈАТИВА ЗА УЛЕПШАВАЊЕ ПЛАТОА ИСПРЕД ПОШТЕ У КНЕГИЊЕ ЗОРКЕ
66 Kreirano: 2024-11-19
PETICIJA PROTIV ČOVEKA KOJI JE SEKIROM USMRTIO PSA
60 Kreirano: 2024-11-18
Ostavite nam nasu "Jazzvu"
490 Kreirano: 2024-11-12
Peticija za otvaranje Prihvatilišta za životinje na teritoriji opštine Bajina Bašta i raskid ugovora sa "prihvatilištem" Avenija MB iz Novog Sela
56 Kreirano: 2024-11-21
PROTIV PARKINGA U VOJVOĐANSKOJ ULICI
842 Kreirano: 2024-11-09
STOP ZDRAVITAS OŠ Svetozar Marković Toza Novi Sad
35 Kreirano: 2024-11-21
EKO USTANAK -Sprečimo da se kulturno dobro " Generalštab",pokloni offshore kompanijama!Potpiši peticiju,da se na lokaciji Generalštaba, sagradi Memorijalni centar žrtvama NATO agresije 1999.godine!
1202 Kreirano: 2024-03-14
Zabrana reklamiranja kockarnica - Podrška izmeni zakona
3535 Kreirano: 2024-07-11
Zdravlje mladih ispred profita - Stop lakoj dostupnosti i promociji alkohola deci i mladima!
82 Kreirano: 2024-10-30
ZAKUNI SE U ZAKON! Potpiši peticiju da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postane krivično delo
21883 Kreirano: 2024-03-07
Povratak kapitena Makija u sastav.
17 Kreirano: 2024-11-16
Peticija za zabranu pušenja u restoranima, klubovima i kafićima
65 Kreirano: 2024-10-28
Ukidanje naplate prevoza u Beograd
13 Kreirano: 2024-11-18