Oslobađanje Siniše Miloševića

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Oslobađanje Siniše Miloševića

Buca

#26 Podrska Sinisi Milosevicu od nas iz Ciriha

2015-02-11 14:21

Doktore, ja mislim da je to velika sramota za opstinu Sokobanju jer vecina tvojih kolega, koji su pljackali lokalno stanovnistvo godinama, treba da se stide, sto sebe uopste sebe nazivaju doktorima. Ja mislim da ljudi iz okolnih sela treba da motkama ociste Sokobanju od pojedinih smradova. Svi sto dodju sa strane mogu da rade sta hoce, ako dobro napune dzepove pojedincima koji vode opstinu Sokobanju. Ja sam to osetio na svojoj kozi. Svi koji imaju kuce od nekoliko stotina kvadrata, nisu upitani, kako su to zaradili. Sada takvima smeta doktor Sinisa, koji pregleda dnevno vise desetina pacijenata i pomogne ljudima,vise  nego svi oni zajedno u ambulanti. 

Sramota i bruka za Sokobanju, da najboljeg lekara ovako tretiraju.

Doktore mi smo uz tebe. Pozdrav iz Ciriha, Buca

Rafael Nadal

2015-02-11 16:32

Izuzetan dijagnosticar!Istrajte u Vasoj nameri doktore!

Gost

2015-02-11 21:19

to je očigledan primjer kako se disciplinuje ko ne misli ko njegov šef.prvi put čujem za tako šta da se kažnjava lekar za tako neku glupost. pa ima lekatska komora i svi ti njihovi organi. ovo su LOPOVI koji progone poštene ljude. doktore ne popuštaj uz tebe sam sa mojim sindikatom
SINDIKAT SOLIDARNOST SRBIJA
ja sam drago jović
presednik tog sindikata
inače vodimo više godina borbu protiv dir. spec. bolnice sa doktorom acom i sašom
veliki pozdrav

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2015-02-13 19:50

Sinisa MIlosevic

#30 Re: Podrska Sinisi Milosevicu od nas iz Ciriha

2015-02-13 20:17

#26: Buca - Podrska Sinisi Milosevicu od nas iz Ciriha 

Prestrog komentar i ocena mojih kolega. Svi mi imamo puno posla, svi, bez izuzetka.

Gost

2015-02-20 22:09

Dok nepopustaj samo napred
Milan

2015-02-22 13:46

Svaki komentar je suvisan.

Gost

2015-02-23 18:13

Svako ima pravo na slobodu mišljenja!
POSTENI GRADJANIN

#34 smesno

2015-04-08 18:10

gledam ove vase tekstove pa se slatko ismejah ..... pa reko da li su bre ovi ljudi normalni. od sada cu i ja za svaku kaznu da prikupljam peticije. mnogo ste bre dokoni i u sve se razumete do mojega .sve verujete sto vam se servira ,neko je vec prijavio sinisu za neprofesijonalnost na poslu izasla inspekcija dokazala napisala prijavu fik i gotovo sve zakonski i uredu ja bih ga jos prijavio za mito i korupciju i za rad u alhoholisanom stanju .TO JE BRE SRAMOTA I TRBA BRE TOME VISE DA SE STANE NA PUT . 

Dante

#35 Re: smesno

2015-04-24 22:41

#34: POSTENI GRADJANIN - smesno 

ti si retard nepismeni... 

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2015-07-15 21:31