Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata

Quoted post

#123 Re: Muka mi jeeeeee!!!!!!!!!

2012-02-03 23:31

#122: - Muka mi jeeeeee!!!!!!!!! Ne zelim da overavam moju personalizovanu kartu svaki put kada udjem u prevoz.Kada budu obezbedili prevoz kao sto je u Evropi o kojoj stalno pricaju,kada budem imala prevoz tacan u minut,ispravan,sa ispravnim uredjajima za grejanje i hladjenje, cist i uredan, sa ispravnim vozilima onda mogu da postavljaju uslove.Do tad za moje pare nema pravo niko da me pravi budalom niti da mi, ne meni nego nikom,postavlja uslove koji nemaju veze s mozgom i pricaju price kao da smo svi odrasli u kukuruzu!!!!I opet punimo neciji privatni dzep.Vise mi je toga preko glave u ovoj drzavi.Dokle vise!!!!

Stvar je u tome što oni govore da je obaveza overavanja karata u cilju poboljšavanja gradskog prevoza iako to uopšte nema veze jedno sa drugim. U redu je elektonski sistem, satelitska navigacija... ali ovo liči na to da je neko rekao nešto u stilu: "Ma šta bre neće da plate, ima da overavaju karte i oni koji treba a i ono koji ne treba" ili neki sličan pokušaj da se neko iživljava i to nad kategorijom putnika koja je najmanje dužna da to trpi.

Odgovori

dafne

#125 Re: Re: Muka mi jeeeeee!!!!!!!!!

2012-02-03 23:55:14

#123: SĐ - Re: Muka mi jeeeeee!!!!!!!!!

pa kad bi se svi validirali onda ce neke liije proglasiti nerentabilnim, pa ce smanjiti polaske, pa i ukinuti pojedine

linije jer nema putnika da se tamo validirati. mislim da treba istrajati sa ovom inicijativom. neka zaposle ljude da broje ulaz izlaz putnika na linijama koje ih zanimaju. ionako ljudi nemaju hleba da jedu nek se zaradi koji dinar.neeeeeee stipse su to zato imaju validatore....da nas prebrojavaju ko ovce