Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!

Quoted post

Gost

2011-12-24 18:47

Bez namere da se svadjam s bilo kim, bez zelje da namecem bilo sta, u islamu je to lepo reseno, pas je necista zivotinja i nije mu mesto tamo gde boravi covek, andjeli ne borave tamo gde ima pasa, pas se moze drzati samo radi cuvanja kuce, letine, ili lova, ali ocvojeno od coveka.
Ljudi treba da se druze i da obracaju paznju na ljude, na svoje bliznje, komsije, prijatelje, da se slazu i postuju jedni druge.
Pozdrav svim ljudima dobr volje

Odgovori

Gost

#624 Re:

2011-12-24 19:43:23

#623: -

Tekst iz Blica 24.12.2011. Smederevo - Udarenog pešaka celu noć gazila vozila. Pešak čiji identitet još nije utvrđen pregažen je motornim vozilom na periferiji Smedereva a vozač je pobegao sa lica mesta rekao je jutros dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu Marko Jocić. Celu noc su pored i preko njega prolazila vozila i niko nije stao. Sto se islama tice to nije moja vera. Za neke ljudske rase bih mogla da kazem da su mnogo prljavije od pasa, da smrde, da im smrdi iz usta jer im iz istih govna izlaze.

Gost

#635 Re:

2011-12-28 23:01:16

Pa mi nismo iste vere ja sam pravoslavac i postujem tvoju veru nema nista protiv iste, ali imam kad mi se namce !mi nismo isti ako ja postujem tvoju postuj i ti moju ...muka mi je od vas poboznih !!!

igi

#639 Re:

2011-12-29 23:05:10

U kom ti svetu živiš?..ne verujem šta pričaš...N eželim da se raspravljam sa tobom o tvojim ubedjenjima,ali,u svetu gde svi gledaju da te zajebu i prevare bez obzira na veru,uvek ću se pre opredeliti za psa,jer su iskreni i verni..a veroispovest i ljudi..pogledaj šta su uradili od ove zemlje,i od cele planete u ostalom..probudi se bre,pogledaj oko sebe..Ovoj temi nije mesto ovde,definitivno