Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!

Quoted post

Gost

2011-12-14 23:30

Terminator valjda se nebavis ugostiteljstvom kod tebe nikad nebi jeo...ako te nezanima sto onda ovde pises... a plasis se kera na povodcu bez korpe, predji na drugu stranu ulice i nema problema, problem je u coporima lutalica koje nocu a vidjao sam i preko dana spartaju u skoro svakom kraju, mene i mog psa su napali i dosta ljudi koje licno znam su dozeiveli slicno...i nikom nista video sam dva puta sintere u zivotu a mi smo ludi i trebamo da placamo ovaj harac malo sutra, i trebamo svi u dva skucena parka da izvodimo pse ko u Ausvicu, da znam gde ti je auto obavezno bi doveo kera da ti se popisa na gumu pa da se nerviras jer nisi cist u glavu, evo jutros nepomerio se sa mesta krecem na posao stajem ispred kola ulazim i osetim takav smrad da je krenula pegla da mi krece istrcavam i vidim da sam ugazio u coveciju povracku ispred vozacevih vrata se neko ispeglao kao svinja mozda si to bio ti ?ko ce ga znati... zezas nas ovde i provociras sigurno si klinac ides i bacas petarde po ulici a na internetu postajes terminator :) ziv bio

Odgovori

Терминатор

#548 Re:

2011-12-15 10:37:04

#542: -  

Ево типичног поремећеног дебила коме је кер важнији од човека, вероватно јер му чува брак. Није нормално дебилу да се људи склањају јер будала мисли да је улица његова па је пустио пашчурину и ужива како се сви склањају испред њега и његовог џукца. Наравно док се не нађе неко коме није у природи да се склања пред дегенерицима, а још је и расположен за васпитне мере па и он и његов џукац заврше ишутирани, чисто да схвати да је улица јавна површина. 

А што се тиче запишавања гуме, слободно дођи, могу и адресу да ти дам, само се спреми да одмах полижеш то што је твој кер запишао, већ сам имао такве случајеве.

Panto

#788 Re:

2013-04-15 12:58:04

#542: -  

Jedan komsija tako pustao kera da pisa po mojoj felni, a onda jednog dana keru pozlilo, izgleda da je kerina naletela na kerozan u blizini felne, i tako, moje felne su sad ciste, kao sto je cistija i cela okolina...

A ja se naravno vrlo ljubazno javljam komsiji koji jos uvek boluje sto je izgubio ljibimca. Ali sta da se radi, o ljubimcima treba voditi racuna, pogotovo paziti kako i sta rade...