Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!

Gost

/ #542

2011-12-14 23:30

Terminator valjda se nebavis ugostiteljstvom kod tebe nikad nebi jeo...ako te nezanima sto onda ovde pises... a plasis se kera na povodcu bez korpe, predji na drugu stranu ulice i nema problema, problem je u coporima lutalica koje nocu a vidjao sam i preko dana spartaju u skoro svakom kraju, mene i mog psa su napali i dosta ljudi koje licno znam su dozeiveli slicno...i nikom nista video sam dva puta sintere u zivotu a mi smo ludi i trebamo da placamo ovaj harac malo sutra, i trebamo svi u dva skucena parka da izvodimo pse ko u Ausvicu, da znam gde ti je auto obavezno bi doveo kera da ti se popisa na gumu pa da se nerviras jer nisi cist u glavu, evo jutros nepomerio se sa mesta krecem na posao stajem ispred kola ulazim i osetim takav smrad da je krenula pegla da mi krece istrcavam i vidim da sam ugazio u coveciju povracku ispred vozacevih vrata se neko ispeglao kao svinja mozda si to bio ti ?ko ce ga znati... zezas nas ovde i provociras sigurno si klinac ides i bacas petarde po ulici a na internetu postajes terminator :) ziv bio