Majci troje dece plata iz budzeta

Quoted post

Gost

#1352 Re: Zasto?

2016-08-18 12:03

#6: Majka dvoje dece - Zasto? 

Tachno tako!

Radjaju decu, pa ochekuju da ih drzava finansira! Bolje imati jedno, pa da mu se pruzi maksimum, nego troje, pa da gladuju. Takodje, uz duzno poshtovanje mame, postoje zene koje imaju troje dece i rade, neke za male, neke za vece plate, ali rade i bore se, kao i vecina u ovoj zemlji. Radeci, doprinose ovoj zemlji, finansijski, jer ipak, mora neko i da radi, da bi se ovi shto ne rade izdrzavali. Tako da sam i ja apsolutno protiv ovog zakona! Samo josh da dodam...ta pricha o borbi protiv bele kuge...shta to znachi...daj da se radja shto vishe dece, pa kako god ona zivela? Kvantitet, a ne kvalitet? Strashno!

Odgovori

Ponosna majka troje dece

#1375 Re: Re: Zasto?

2016-09-21 06:13:53

#1352: - Re: Zasto? 

Mislim da ste prestrogi . Ne ocekuje niko da im drzava finansira , vec  pomogne . Mnogi primaju novac , a sposobvni su za rad . Mladi  su postali sebicni  , kao nemaju uslove za brak , pa se  ne zene . Najpotrebnija je ljubav  , naravno da deca treba da zive u normalnim uslovima . Slazem se da treba da se radi , moj suprug radi , dok sam ja trenutno sprecena , ali planiram  da radim kada se za to stvore uslovi . Zar mislite da je to bacanje para ? Ne mislim samo na decu koja su treca po redu , po meni sva deca bi trebala da imaju  svoja prava . Sve je preskupo , pocev od mleka , pelena , a onda kad odrastu i udzbenika . Nije mi jasno zasto ste toliko protiv ovog zakona , vidim da ste i Vi majka , pa mislim da treba da imate razumevanja  za nas .A to da se rodi jedno pa da mu se pruzi maksimum , mislim da niste u pravu , jer lisiti dete brace i sestara je veliki gubitak , novac ne moze da zameni cari odrastanja uz bracu i sestre . Imam ih troje , hvala Bogu , jer je to moj izbor . Deca se ne mere prema kvalitetu i kvantitetu , kao neka roba .

Una

#1728 Re: Re: Zasto?

2016-10-16 10:49:48

#1352: - Re: Zasto? 

Gospodjo.....prvo i osnovno ....trebate pod hitno posjetiti kurs maternjeg jezika.Drugo....i nista manje bitno.....vratite se u Srbiju da zivite.....a trece jako vazno....da li ste Vi uopste iz Srbije ili samo uskacete po potrebi da sirite mrznju i prosipate pamet.ISKOCI DRAGA