Majci troje dece plata iz budzeta

Ponosna majka troje dece

/ #1375 Re: Re: Zasto?

2016-09-21 06:13

#1352: - Re: Zasto? 

Mislim da ste prestrogi . Ne ocekuje niko da im drzava finansira , vec  pomogne . Mnogi primaju novac , a sposobvni su za rad . Mladi  su postali sebicni  , kao nemaju uslove za brak , pa se  ne zene . Najpotrebnija je ljubav  , naravno da deca treba da zive u normalnim uslovima . Slazem se da treba da se radi , moj suprug radi , dok sam ja trenutno sprecena , ali planiram  da radim kada se za to stvore uslovi . Zar mislite da je to bacanje para ? Ne mislim samo na decu koja su treca po redu , po meni sva deca bi trebala da imaju  svoja prava . Sve je preskupo , pocev od mleka , pelena , a onda kad odrastu i udzbenika . Nije mi jasno zasto ste toliko protiv ovog zakona , vidim da ste i Vi majka , pa mislim da treba da imate razumevanja  za nas .A to da se rodi jedno pa da mu se pruzi maksimum , mislim da niste u pravu , jer lisiti dete brace i sestara je veliki gubitak , novac ne moze da zameni cari odrastanja uz bracu i sestre . Imam ih troje , hvala Bogu , jer je to moj izbor . Deca se ne mere prema kvalitetu i kvantitetu , kao neka roba .