Bedno je ali istinito!

Quoted post

Vitezevo

2015-11-07 04:20

Ocigledno da zenama koje su bile udate za Stanisu posle Zorice nije odgovarao zivot na selu, Stanisa ima farmu krava, oko tih krava ima posla bukvalno non stop, plus kuca i razne druge obaveze oko domacinstva. Tim zenama je trebalo da bude jasno da Stanisa zivi na selo i da obradjuje zemlju, zivot na selu je drugaciji od zivota u gradu. Sto se tice Zorice i Stanise oni su se rastali jer je Stanisa dosao da zivi u Srbiji a Zorica je htela da ostane da zivi u Svajcarsku. Veoma dobro znam Stanisu prijatelji smo, tacno je da voli da se hvali kako ima dobar zivot i kako je pun para, ali Boze moj svi mi imamo neku manu niko nije savrsen. Smatram da je ova peticija glupa i nepotrebna, ovim se nista ne postize, bilo bi najbolje da ostavite coveka na miru, da ne brukate ni sebe ni njega. I na kraju zasto mislite da sam ja Stanisa? zato sto sam stao u njegovu odbranu? stvarno ne razumem pojedine ljude, ako smo Vitezevci to ne znaci da smo svi toliko primitivni i zaostali, eto ja koristim internet, posedujem nekoliko racunara imam i video nadzor. Ima se moze se, veliki pozdrav za Stanisu i njegovu porodicu, samo napred...

Odgovori

Gost

#145 Re:

2015-11-07 08:36:02

#144: Vitezevo -  

Ova peticija je potrebna,da bi se stalo na put takvim prevarantima,i da bi se zastitile zene.A vi ,gospodine mozete da imate i sto kompjutera,to vas ne čini čovekom.Kad podržavate,iskorišćavanje i nasilje nad ženama isti ste kao Staniša. A samo ne znam kome šaljete pozdrave,kojoj porodici,kad Staniša živi sam.

144

#146 Re:

2015-11-07 11:20:22

#144: Vitezevo -  

ako ste ti i stanisa prijatelji sam znas istinu i ne nabrajaj lazi o njemu jer to nevodi nicemu . zene su volele biti na selu ali nisu volele sistem od stanise skoro da budu gladne sta da spreme od brasna i kupusa a od zore sa poslom do uvece kasno nijednoj jednu zvaku nije kupio. ova peticija nije glupa vec je napravljena time radi skretanja paznje i zastite neduznih zena . stanisa je manipulator od uvek i iskoristivac . zorica i stanisa se nisu razveli sto je on hleo u srbiju a ona u svajcarsku da ostane . vec zato sto ga je vise puta uhvatila sa bebisiterkom sto su im cuvale sina dok je zorica bila na poslu i radila cuvala svoju porodicu koju je stanisa unistio . stanisa nema postovanja prema nikom a zene samo ismejava i korist , on nije dobar covek da jeste imao bi pored sebe porodicu ali on nije dostojan toga nezna sta znaci to , zato i trazi zene putem interneta koje ga nepoznaju . OVOM PETICIJOM JE NAPISANA ISTINA I SAMO ISTINA O STANISI JEREMIC .