Bedno je ali istinito!

Vitezevo

/ #144

2015-11-07 04:20

Ocigledno da zenama koje su bile udate za Stanisu posle Zorice nije odgovarao zivot na selu, Stanisa ima farmu krava, oko tih krava ima posla bukvalno non stop, plus kuca i razne druge obaveze oko domacinstva. Tim zenama je trebalo da bude jasno da Stanisa zivi na selo i da obradjuje zemlju, zivot na selu je drugaciji od zivota u gradu. Sto se tice Zorice i Stanise oni su se rastali jer je Stanisa dosao da zivi u Srbiji a Zorica je htela da ostane da zivi u Svajcarsku. Veoma dobro znam Stanisu prijatelji smo, tacno je da voli da se hvali kako ima dobar zivot i kako je pun para, ali Boze moj svi mi imamo neku manu niko nije savrsen. Smatram da je ova peticija glupa i nepotrebna, ovim se nista ne postize, bilo bi najbolje da ostavite coveka na miru, da ne brukate ni sebe ni njega. I na kraju zasto mislite da sam ja Stanisa? zato sto sam stao u njegovu odbranu? stvarno ne razumem pojedine ljude, ako smo Vitezevci to ne znaci da smo svi toliko primitivni i zaostali, eto ja koristim internet, posedujem nekoliko racunara imam i video nadzor. Ima se moze se, veliki pozdrav za Stanisu i njegovu porodicu, samo napred...