Oduzimanje nacionalne frekvencije Pink televiziji

Quoted post

Gost

#354 Re: Re:

2015-09-10 08:26

#320: - Re:  

Ne znam za nju, malopre sam saznao preko gugla da vodi "Infotop" ujutro (ili sada vodi Dnevnik???), a posto ne gledam tv tako rano nemam pojma o njoj, ali na jednoj slici okacenoj na netu videh da je prelepa, ako je slika njena 100%, podrzavam peticiju za ukidanje nacionalne frekvencije Pinku ali ovu voditeljicu je lepo videti na tv ekranu ;), pa makar sa smanjenim tonom jer mrzim slusati bilo kakve vesti zbog politike i crne hronike, jedini kanal na Pinku koji mi se svidja je Pink World, zbog lepih voditeljica i vesti nevezanih za politiku i crnu hroniku, a od kanala koji nisu Pinkovi sportski SOS.

I ne krivimo ove ili one voditeljice, one su samo placene da citaju vesti, nisu urednice i one koji ih pisu, zasto bi ih bilo briga da li su istinite niti su detektivke ili inspektorke da se time bave, i ne skidaju se kao neke strane na stranim Naked News.

Odgovori

Gost

#364 Re: Re: Re:

2015-09-10 21:32:02

#354: - Re: Re:  

Gospodja je za mene ne prelepa nego go prosek. A i dikcija joj je losa. E sad. nije urednica ali pristaje da izgovara lazi koje posle postaju nasa stvarnost. Znaci, u najmanju ruku je karika u lancu lazi. Ali, jos nesto. Na Pink se dolazi ili po politickoj, ili po seksualnoj, ili po narkomanskoj liniji, a tako se i napreduje. Zakljucak izvucite sami.

Ja moje dete nikada ne bih pustio da radi na Pinku, ni zbog njega a ni zbog druge dece. Toliko