BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

Quoted post

Kiki :)

#1084 Molim vas da procitate moje misljenje u vezi svega ovoga.

2014-05-20 18:35

E ovako, osmi sam razred, i od kako je napraljena ova peticija redovno citam komentare i jasno mi je da svako ima svoje misljenje. Nemojte da mislite da ovo pisem i da ne zelim maturu jer nisam ucila a fazon hocu da upisem medicinsku koja je prilicno jaka skola, nisam od onih koji svaki dan sede za knjigomm po 10 sati i vezbaju za prijamni a nisam ni od onih koji ne pipaju nista, na probnom sam sve solidno uradila, ali svakako da imam stres i neku vrstu straha kao i 90% osoba moje generacije. No da se vratim na temu.. Nisu mi jasne osobe koje su pre 7 godina radile prijemni, koji su imali dva predmeta da polazu i sve im je bilo poznato, imali su dve zbirke zadataka cija su resenja naucili napamet i radili po tome, prikupili dosta bodova i upisali verovatno zeljene skole, dok je nama sasvim druga prica koju necu da ponavljam jer znate, ali ne, oni zele pravdu, ako su oni polagali moramo i mi bez obzira koliko je nama teze, pri tome nemaju ni malo saosecanja, kao da ne znaju sta se desava u ovoj drzavi, da deca nemaj krov nad glavom i ko zna koliko ce jos ostati u ovim prihvatilistima. Dovoljan stres sto imamo dosta i da ucimo pored prijemnog, pa prijemni koji je stvarno zastrasujuci, a da ne pricam o tome sto su mozda izgubili nekog drgog, kucu ili slicno. Sve te osobe koje ne mogu prvo da razumeju tudju patnju i bol, i koji ne mogu da se stave u nasu situaciju da ta misljenja koja pisu ovde zadrze za sebe. Hvala :)

Odgovori

Ивана Перић

#1093 Re: Molim vas da procitate moje misljenje u vezi svega ovoga.

2014-05-20 18:47:23

#1084: Kiki :) - Molim vas da procitate moje misljenje u vezi svega ovoga.

Реално је тако.Ти који су сада на власти нису ни полагали пријемни.Уместо да се труде да нам олакшају јер смо ми сви на неки начин једно(Срби) они се труде да нас упропасте .:-*