BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
Quoted post
lepo lepo...eh Srbijo |
#853 SRBIJI POLAVA ODNELA MOZAK.2014-05-19 19:07Ljudi da vam kazem nesto, ovo je takva budalastina! Neki razmazeni klinici dosli su na ideju da ih mrzi da rade test, pa su uhvatili vanredno stanje. Treba sve da vas bude SRAMOTA! Srbija ce doziveti veliki pad privrede i mnogi ce ostati bez posla (a pola Srbije nije ni imalo posao). Ali vi to ne mozete da shvatite jer ste jos deca. Zato glavu u knjigu i ucite za taj test! Nije to nista strasno, test ko test. Iskljucite taj bunt i upotrebite energiju za nesto bitnije-kao na primer ucenje za ispit. Nije kao da se necete svejedno upisivati preko veza, tako da nemate pravo na zalbu. Takodje bih da vas obavestim da briga o ugrozenima trenutno NIJE vasa briga. Neko je komentarisao da su deca u velikoj zbrci i haosu! Pa je li?! Pa deca u Beogradu ( i gradovima koji nisu poplavljeni) ne da ne znaju sta je haos i zbrka, nego daju sebi za pravo da govore kako su u nekoj zbrci. Ali cak i ako ukinu test, cekace vas isti (i jos tezi) na fakultetu ili bilo kakvim drugim polaganjima. Tako da vam to ne gine, a ovo je ako nista barem dobra provera opste kulture u ovoj jadnoj drzavi. |
Odgovori
Gost |
#868 Re: SRBIJI POLAVA ODNELA MOZAK.2014-05-19 19:33:07#853: lepo lepo...eh Srbijo - SRBIJI POLAVA ODNELA MOZAK. na ceo ovaj tekst treba reci samo: SRAMOTA. Deca, tj. pola ljudi u drzavi nema krov nad glavom, ne znaju da li ce sutra hleba jesti a kamoli da li ce preziveti. Postavite se samo na njihovo mesto, ili u kozu roditelja tog deteta ili u samu kozu tog deteta, koje se iskreno boji. Posle svega toga, treba jos i na prijemni da razmisljaju, pa dajte molim Vas. Ministar je pre vise od mesec dana rekao da je treci prijemni cista glupost ali da je kasno da se ukine. Ali samo razmislite o toj deci koja sede u nepoznatim domovima jer tako moraju i nemaju izbora nego da cekaju i da razmisljaju o tome sta ih ceka sutra i zive u velikom strahu. Drugacije bi Vi razmisljali da je Vase dete ili da ste Vi u pitanju. |
!!! |
#935 Re: SRBIJI POLAVA ODNELA MOZAK.2014-05-19 20:57:10#853: lepo lepo...eh Srbijo - SRBIJI POLAVA ODNELA MOZAK. Da, da.... Lako je vama da pricate sto kad ste se vi upisivali u srednju niste radili nikakav test. Mislim da je nepotrebna bilo kakva provera. Ako hoce nekog da proveravaju neka proveravaju nastavnike jer nije iso biti 5.00 u Novom Sadu i 5.00 u nekom selu ili manjem gradu. Nisam ja kriva sto neki nastavnik ne zna da predaje i posle se to od moja ledja odbija. Razmazeni klinci???? Ko je bre razmazen, ja sam razmazena sto ne mogu da ponovim cetr godine iz sedam predmeta, e pa stvarno sam razmazena... Slazem se da nije nasa briga ali opet i mi mozemo pomoci. Ta deca su ostala bez krova nad glavom, izgubili su sve, nemaju gde da uce, nemaju iz cega da uce i ne treba da polazu malu maturu. Niko netreba da polaze malu maturu! Da cekace nas tezi ispiti ali makar znamo da ih sigurno imamo a ne da zvanicnu odluku o polaganju male mature (od 7 predmeta) bude donesena u prvom polugodistu osmog razreda. I sam ministar prosvete je rekao da je treci test potpuni promasaj ali da je kasno da ga sad ukine. Ma nemoj KASNO bas vam hvala, necu upisati skolu koju zelim zbog toga! A sledece godine ce verovatno ukinuti... Bas vam hvala! Ovoj generaciju ste potpuno upropastili, prvo ste ukinuli ekskurzije, pa ste dodali treci test, BRAVOO. |
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Слобода за Андреjа Гњота!
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
14091 Kreirano: 2024-11-26
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3782 Kreirano: 2024-12-12
ПОДРЖИТЕ ПЕТИЦИЈУ ЗА БОЉУ ИСХРАНУ ДЕЦЕ У ВРТИЋИМА!
3535 Kreirano: 2024-11-26
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
6285 Kreirano: 2024-11-18
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2675 Kreirano: 2024-12-13
Podrška studentima
2447 Kreirano: 2024-12-06
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2007 Kreirano: 2024-12-05
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1683 Kreirano: 2024-12-14
Peticija za smenu Zane Dolićanin sa mesta rektorke Državnog univerziteta u Novom Pazaru
1390 Kreirano: 2024-12-24
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1244 Kreirano: 2024-12-18
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
750 Kreirano: 2024-12-09
Не дамо школу „Љуба Ненадовић“! Ђуру Косићу није место у просвети!
602 Kreirano: 2024-11-25
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНО ОСЛОБАЂАЊЕ ДОЦ. ДР РАДИВОЈА ЈОВОВИЋА
577 Kreirano: 2024-12-10
Članovi akademske zajednice Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici: podrška studentima
369 Kreirano: 2024-12-11
Smena direktora Jovine gimnazije
329 Kreirano: 2024-12-02
Solidarnost aktera u kulturi sa studentima u blokadi fakulteta u Srbiji!
315 Kreirano: 2024-12-09
Za bolji status tajnika, voditelja računovodstva, računovodstvenog referenta i administratora u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima u Republici Hrvatskoj
2388 Kreirano: 2024-11-14
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
262 Kreirano: 2024-12-20
Dodela Februarske nagrade Novog Sada studentima i srednjoškolcima
248 Kreirano: 2024-12-24
Подршка професорима и наставницима у Сокобањи
219 Kreirano: 2024-12-24