BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

!!!

/ #935 Re: SRBIJI POLAVA ODNELA MOZAK.

2014-05-19 20:57

#853: lepo lepo...eh Srbijo - SRBIJI POLAVA ODNELA MOZAK.

Da, da.... Lako je vama da pricate sto kad ste se vi upisivali u srednju niste radili nikakav test. Mislim da je nepotrebna bilo kakva provera. Ako hoce nekog da proveravaju neka proveravaju nastavnike jer nije iso biti 5.00 u Novom Sadu i 5.00 u nekom selu ili manjem gradu. Nisam ja kriva sto neki nastavnik ne zna da predaje i posle se to od moja ledja odbija. Razmazeni klinci???? Ko je bre razmazen, ja sam razmazena sto ne mogu da ponovim cetr godine iz sedam predmeta, e pa stvarno sam razmazena... Slazem se da nije nasa briga ali opet i mi mozemo pomoci. Ta deca su ostala bez krova nad glavom, izgubili su sve, nemaju gde da uce, nemaju iz cega da uce i ne treba da polazu malu maturu. Niko netreba da polaze malu maturu! Da cekace nas tezi ispiti ali makar znamo da ih sigurno imamo a ne da zvanicnu odluku o polaganju male mature (od 7 predmeta) bude donesena u prvom polugodistu osmog razreda. I sam ministar prosvete je rekao da je treci test potpuni promasaj ali da je kasno da ga sad ukine. Ma nemoj KASNO bas vam hvala, necu upisati skolu koju zelim zbog toga! A sledece godine ce verovatno ukinuti... Bas vam hvala! Ovoj generaciju ste potpuno upropastili, prvo ste ukinuli ekskurzije, pa ste dodali treci test, BRAVOO.