Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

2014-04-29 14:08

Izgleda da sada stvarno radimo zajedno, kao celina. Pozdravljam predloge potpisnika peticije i cenim što traže mišljenje ostalih, posebno naših zastupnika. Ne treba preduzimati ništa pojedinačno. Što se tiče emisije Upitnik i pitanja za ministra, lično nisam za to. Videli smo kroz više navrata, kakvo je javno mišljenje povodom toga oa ga ne treba podgrevati dodatno. Lično doživljavam i proživljavam veoma negativne komentare svoje sredine, vezano za nastavak mojih studija. Ostala su mi tri ispita i to ne najteža ali sam ja odustala odavno. Sada kada mi se pružila šansa, želim to da završim ali ne mogu da stignem do oktobra. Ispočetka sam bila očajna usled takvih komentara a sada sam se zaintačila da ću baš u inat da dođem do te diplome. Bitno je da nikada ne odustanete da nešto naučite i sve u životu se boduje. Kad tad. I ne obazitite se na tuđe zlurade komentare. Pozdrav gospođi Lidiji i ja i dalje ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi poput Vas.

Odgovori

Ivan

#4567 Re:

2014-04-29 14:23:19

#4566: -

Poštovana koleginice učite i težite ka svome cilju ne obazirući se na svoje okruženje. Ja sam isto često dobijao negativne komentare iz svog okruženja vezane za dužinu mojih studija. Ako malo bolje proanalizirate ko takve komentare daje videćete da su to retko kada školovani ljudi a mahom su neki slabo obrazovani iskompleksirani ljudi. Ja sam takve komentare dobijao i od moje rodbine i od mojih "prijatelja" i nijedan od tih kritičara posle srednje nije ništa ni pokušao da upiše a srednju su jedva i  sa dvojkama završili. Ljudi iz takvog miljea jednostavno imaju odbojnost prema svakome ko je školovaniji od njih i ne propuštaju priliku da leče svoje komplekse.