Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Ivan

#4567 Re:

2014-04-29 14:23

#4566: -

Poštovana koleginice učite i težite ka svome cilju ne obazirući se na svoje okruženje. Ja sam isto često dobijao negativne komentare iz svog okruženja vezane za dužinu mojih studija. Ako malo bolje proanalizirate ko takve komentare daje videćete da su to retko kada školovani ljudi a mahom su neki slabo obrazovani iskompleksirani ljudi. Ja sam takve komentare dobijao i od moje rodbine i od mojih "prijatelja" i nijedan od tih kritičara posle srednje nije ništa ni pokušao da upiše a srednju su jedva i  sa dvojkama završili. Ljudi iz takvog miljea jednostavno imaju odbojnost prema svakome ko je školovaniji od njih i ne propuštaju priliku da leče svoje komplekse.

Odgovori

Miki

#4568 Re: Re:

2014-04-29 14:51:01

#4567: Ivan - Re:

Vas opis odgovara i mom iskustvu. Pre neki dan, jedan moj blizi srodnik mi kaze: "Sad je dosao Vucic, ima da se uvede red i nece moci da studira kol'ko ko hoce!" Taj clan moje familije ima od skole dva casa i veliki odmor. Ima i onih vasih bliznjih ili poznanika koji ne smeju da vam kazu nista ispod afirmativnog: "Uci ti, zavrsices kad-tad". Ali kao sto su sada precutali svoje pravo misljenje tako ce i onog dana kada zaista diplomirate prosaptati sebi ili nekom preko ramena: "Koji mi je on strucnjak kad je studirao sto godina!". Pouka - nekome ces uvek biti knedla u grlu. U komentarima ovog YouTube snimka se nalazi jos jedna ilustracija ovog naseg prizora. Koji obrazovan covek govori ovako o ljudima koje ne poznaje. Procitajte ih molim vas, bice vam lakse. https://www.youtube.com/watch?v=8X17btyQ47E