Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu
Quoted post
Majka Tereza |
#4534 Re: apsolvent2014-04-28 17:07Dragi kolega, Iako sam obećala da se neću više javljati do okončanja sastanka u Beogradu, nisam mogla da izdržim nakon vaše "ispovesti". Veoma i najiskrenije mi je žao zbog svega što ste doživeli i kroz šta prolazite sa svojom porodicom. Mogu Vam obećati dve stvari: Prvo, kao što sam do sada sve činila i radila oko ove peticije nastaviću na isti način do kraja. Ne samo dok se izborimo za izmenu zakona o neoročavanju studija ili produženju roka studiranja, već i nakon toga, kroz udruženje koje ćemo oformiti, da bismo na svakom fakultetu uspeli da rešavamo i pojedinačne probleme, kako bi bilo omogućeno i na delu okončanje studija, ne samo na papiru-kroz izmenu zakona; Drugo, pošto pišete da ste iz unutrašnjosti, ukoliko ste negde na jugu Srbije, bliže Vranju, slobodno ostavite kontakt adresu i telefon kod pokretača ove peticije da bih mogla da Vam i konkretno pomognem, tako što mogu da Vam kroz zajedničko učenje i spremanje preostalih ispita olakšam da brže i jednostavnije iste naučite i položite i primila bih Vas kao advokatskog pripravnika odmah nakon diplomiranja, bez dana čekanja, što će Vam pomoći da za dve godine položite pravosudni ispit i nakon toga mnogo lakše nadjete posao ili krenete sami da se bavite advokaturom, ukoliko sebe "nadjete" u tom poslu. NE GUBITE NADU, VERU I OPTIMIZAM I ZAPAMTITE DA U ŽIVOTU UVEK POSTOJI REŠENJE I IZLAZ SAMO OD NAS SAMIH ZAVISI DA LI SMO SPREMNI DA SE BORIMO I IZBORIMO.
|
Odgovori
Gost |
#45352014-04-28 17:26:06#4534: Majka Tereza - Re: apsolvent Gospodjo Lidija,ja ponekad pomislim da niste stvarni i da tako plemenito bice ne moze da postoji u danasnje vreme...Kako god bilo,uvek cu pamtiti vase reci ohrabrenja.Sve najbolje Vam zelim! |
Мики |
#4537 Re: Re: apsolvent2014-04-28 17:54:47#4534: Majka Tereza - Re: apsolvent Госпођо Лидија, кад дипломирам једног дана, даће Бог ускоро, и запослим се, рачунајте да ћете имати свог приватног лекара на позив 24 ч. Пронаћи ћу Вас тада путем интернета и обратити Вам се са истом захвалношћу. Пуно среће на животном путу. Поздрав са Златибора! |
Tina |
#4549 Re: Re: apsolvent2014-04-28 22:21:23#4534: Majka Tereza - Re: apsolvent Poštovana gospođo Lidija, Pored ogromne zahvalnosti koju imam za Vas i sve što činite, moram da kazem da sam ovom porukom ostala posebno dirnuta! Počela sam da gubim nadu da ljudi kao što ste Vi idalje postoje, da su sve one vrednosti kojima su me roditelji od detinjstva učili danas gotovo zaboravljene. Na sreću, vidim da nije tako i mislim da je upravo to u svemu ovome i bez obzira na ishod, PRAVA POBEDA! Obzirom da pominjete osnivanje organizacije, kao neko ko je i sam tokom svojih redovnih studija ulagao mnogo vremena da svojim kolegama pomogne, zelim da pruzim svoj doprinos! Mozete racunati na moju podršku u svakom smislu! Imam dosta iskustva u borbi za studentska prava (od studentskog parlamenta, preko saveta fakulteta) kao i u promovisanju razmene znanja. Takođe sam jedan sam od osnivača jedne medjunarodne studentske organizacije, koja na moje veliko zadovoljstvo ispunjava svoju misiju i dan danas i iz koje stalno izlaze uspešni mladi ljudi bogatiji za dosta praktičnog iskustva. Imam ogromnu želju da pomognem drugim mladim ljudima, a nadam se da će se javiti još onih koji su spremni da na isti način pomognu. Mislim da je pomaganje ljudima privilegija, jer to znaci da ste pravi srećnici jer zapravo imate šta da pružite! Puno pozdrava za sve ljude ovde, i ne gubite optimizam! |
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
3217 Kreirano: 2025-01-03
Podrška studentima! Ostavke čelnika UP!
7101 Kreirano: 2025-01-08
ГЛАС НАСТАВНИКА - ПОДРШКА СТУДЕНТИМА
777 Kreirano: 2025-01-13
NECU SINDIKAT HOCU FORUM PREDSKOLSKE/OSNOVNE/SREDNJE SKOLE
691 Kreirano: 2025-01-14
Петиција за одржавање јануарског испитног рока на свим факултетима у Србији
1359 Kreirano: 2025-01-08
Подршка запосленима у просвети
3726 Kreirano: 2024-12-30
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
3029 Kreirano: 2024-12-05
Pismo roditelja maturantkinja i maturanata Predsedniku Vlade Republike Srbije
331 Kreirano: 2025-01-13
PROSVETNI RADNICI SE PROTIVE ODLUCI "REPREZENTATIVNIH" SINDIKATA
314 Kreirano: 2025-01-15
STOP UKIDANJU TROLEJBUSA I PRIVATIZACIJI GSP-a!
1249 Kreirano: 2025-01-02
Podrška studentima
3060 Kreirano: 2024-12-06
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1465 Kreirano: 2024-12-18
Zahtev za razoružanje Lojalista
4026 Kreirano: 2025-01-01
Marina Heroina grada Novog Sada
99 Kreirano: 2025-01-13
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
3612 Kreirano: 2024-12-26
DA SE ČUJE GLAS PRAVNIKA
446 Kreirano: 2025-01-04
Smena direktora Jovine gimnazije
1520 Kreirano: 2024-12-02
Markov i Mašanov zakon
4365 Kreirano: 2023-09-14
Termalna Banja u VRBASU
28 Kreirano: 2025-01-13
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2558 Kreirano: 2024-12-24