Ukidanje master studija kao uslova za rad u skolama

Quoted post

Nik Nejm

#392 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-04-01 05:32

#389: - Re: Re: Re: Re:

Znamo svi šta je pravilno a šta nije! U kom dokumentu ti piše da si ti ''ispitna'' (misliš opitna tj. eksperimentalna) generacija? Tako sam i ja devojkama govorio da su lepe, najlepše, divne, najdivnije a posle kada to obavimo ..., znaš ovo je eksperiment! Bravo za 5 godina, brzo kapirate ti i tvoje kolege!

Odgovori

kuduz

#393 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-04-01 13:11:43

#392: Nik Nejm - Re: Re: Re: Re: Re:

Ne znam u kom svetu ti zivis i u kojoj drzavi. Sukat sa rogatim nikad nije mogao da se bori.Mozda si ti imao tu neverovatnu srecu pa da sve ide kao po loju ali 95 procenata nas obicnih smrtnika mora da se bori sa administratorskom arogancijom.A ako se bunis slobodno se ispises sa fakulteta i upisujes se u drugom gradu, kako bi imao sansu da zavrsis studije.Jos uz to ako moras sam da se skolujes kao sto sam morao ja jer nije imao ko da me izdrzava uz to pauziram godinu zbog bolesti niko nema prava da me osudjuje sto sam nezadovoljan.Ako na primer ne kupim knjigu od profesora, nikad necu poloziti ispit bez obzira sto mogu da je pozajmim od kolege.A meni je svaki ispitni rok bio takav.Gde da padnem, nemam ja ni vremena ni para za to.