Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

sm

#3533 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-09 22:34

#3527: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Podrzavam ovo sto je napisano, jer u komunikaciji pri buducoj izradi nacrta zakona ministarstvo ce pozvati i raditi na osnovu zvanicne kominikacije sa zvanicnim studentskim organizacijama,  tom prilikom se trazi i misljenje Univerziteta- Senata, koliko znam da je Senat BU podrzao prolongiranje roka i pre nase peticije, krajem prosle godine,  te  mislim da SKONUS bar treba zvanicno da obavestimo dokle smo stigli i sta trazimo, da ne bi svojim akcijama doveli do konfuzije o nasim zahtevima, a znajuci komunikaciju sa drzavnim organima koliko je nategnuta, lako se sve pobrka, cak se i ministar u emisiji na b92 pozvao na dopis od stud.parlament, oni ce biti u tome ma sta mi mislili pri izradi nacrta u ministarstvu, jer je tako do sada bilo sa svim izmenama zakona o visokom obrazovanju,a vec pri izradi nacrta  moramo da jasno izdejstvujemo 2 god, da ne rizikujemo neko polovicno resenje, npr.1 godina, pa onda u skupstini putem amandmana da se reaguje i ispravlja sto je nepotrebno komplikovanje i teze. Moje misljenje da treba poslati obavestenje o svim nasim zahtevima i preuzetim koracima, a organizatori kako zele, cini mi se da nista time ne gubimo.

Odgovori

logomahija

#3534 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-09 22:46:07

#3533: sm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Slazem se,ali to treba da odluce organizatori,ipkak su oni u ovome od pocetka!

Gost

#3536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-09 23:54:59

#3533: sm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Vazno je da predlagac zakona u nasem slucaju SNS zna sta mi trazimo, mislim da je prof. Marko Atlagic upotpunosti upoznat sa nasim problemom i zahtevima sto se dalo i videti na sednici odbora, a i ostali clanovi su dobili zahteve tako ce biti i sa nekim buducim clanovima. Jel smo rekli da sacekamo formiranje nove Vlade i skupstine, a do tad ucenje, polaganje ispita i skupljanje potpisa!!! Dace Bog da nam izglasaju produzetak trudimo se, radimo,skrpljamo kraj s krajem, na fakultetima nas tretiraju ko obelezene, al vazno je da istrajemo u ovome i zavrsimo svi zapoceto!!!