Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

2014-02-06 14:21

I da-na kraju cete verovatno morati da platite-ako ste apsolventi, kao sto je bilo i na drugim fakuletima, a placas sledece:od tog iznosa deo ide Univerzitetu, na ime "obnove godine", a ostalo ide fakultetu, da te evdentiraju, posebno ako ranije niste placali obnovu apsolventskog staza (eto modusa da se proveri tacan broj starih studenata u sklopu svih Univerziteta).
Problematicno je i to sto vam sada uvode tu naknadu, a ne na pocetku skolske godine, ali i dalje ne verujem da se to odnosi na prelazak na Bolonju, ne smeju to na ovaj nacin da urade, niti bi to bilo tako jeftino.
Ali ne brinite, odgovorice vam verovatno g-dja Lidija, a za pocetak idite sami u vas sekretarijat i raspitajte se o cemu se radi, mada meni ovo lici na pricu sa obnovom apsolventskog.

Odgovori

Gost

#3335 Re:

2014-02-06 14:27:05

#3333: -

Ok, lici na obnovu apsolventskog, ali zasto bas sada, ako do sada nismo placali, zasto bas sada da placamo??? Mi nismo placali na nasem fakultetu jedino obnovu, sto nije nista cudno jer ljudi moji mi placamo bas sve, kod nas ni jedan obican listic nije besplatan, a prijava ispita nam je 1500din, pa cik prijavi ti dva ili tri ispita, to je 3000 din, 4500din, plus prevoz, jer naravno ne zivimo svi u Nisu. Ljudi to je mnogo, verujte ja jedva skupim za jedan ispit, a kako cu sada i ovo da platim ja ne znam... Kakve olaksice ljudi, da ocekujemo posle svega ovoga??