Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

#3023 pravda

2014-02-04 08:07

Kao postapsolvent na fakultetu imam svakog meseca ispite(osim maja) i placam obnovu postapsolventskog staza 4.500 dinara svaki semestar.Tako rade svi i ne razumem kako ne mogu fakulteti da dostave broj starih studenata , kad redovno izmirujemo obaveze(placamo).Peticija mora proci !

Odgovori

Gost

#3024 Re: pravda

2014-02-04 09:02:27

#3023: - pravda

Nisu na svim fakultetima postapsolventi (pretpostavljam da pod tim  mislite na apsolvente kojima je istekao apsolventski staz, prvi put cujem za taj izraz zato i pisem ovo..) placali, tj. obnavljali apsolventski staz svake godine. Konkretno na mom fakultetu to je pocelo (mislim) pre dve godine..znaci iako mi je ranije bio istekao apsolventski staz u studentskoj sluzbi su mi stalno govorili da ne treba nista da placam, samo da placam ispite po odredjenoj ceni koja se menjala..

U svakom slucaju, ne znam zasto sada fakulteti ne mogu da dostave broj studenata koji studiraju po starom programu, pretpostavljam da je razlog ono sto je advokatica napisala..citajte njene postove i postove pokretaca peticije i mnogo toga ce vam biti jasnije. :)

Druga stvar, peticija je PROSLA! :) Kako je advokatica napisala, bar kad je u pitanju alternativni zahtev-produzenje roka za dve godine samo ceka da prodje i formalno kroz skupstinsku proceduru.

Sve ce biti ok. :)