Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Majka TEREZA

#3005 Re: Re: Odgovor postdiplomcima od adv.Lidije

2014-02-03 23:08

#3000: Konfuzna - Re: Odgovor postdiplomcima od adv.Lidije

Kod vas, od ranije, se ništa ne menja i sve je isto, tako da ne može biti nikakve konfuzije. To što sam napisala do sada, to je to i nema se šta ni oduzeti ni dodati.

Pojavio se je problem sa postdiplomcima od pre sat vremena i ja sam njima ponudila pomoć i dala savet kako mogu da pokušaju da ga reše, a da kroz rešavanje njihovog problema, ukoliko su zainteresovani, možete i vi da se "ubacite" i krene se sa dobijanjem još jedne bitke sa istim ciljem, ali mnogo većim efektom. Naime, gde sam ja u poslednjem komentaru napisala da se sve ono što je vezano za naš dosadašnji rad i uspeh dovodi u pitanje? Mi smo stigli do izrade predloga zakona i dostavljanja istog novoizabranoj skupštini. No, ukazuje se nova prilika, da pored postdiplomaca, svi zajedno, iniciramo postupak pred Ustvanim sudom (pročitajte pažljivo peticiju i obrazloženje iste) preko Zaštitnika gradjana, gde se ne zna ishod pred Ustavnim sudom, ali ako je student Marko Duilo iz Zagreba mogao zbog iste stvari da uspe u Hrvatskoj, zašto ne bismo i mi verovali da možemo da uspemo, na koji način možete imati dvostruku korist ili mnogo veću korist od odluke Ustavnog suda nego od onoga što je trenutno uradjeno i što nam je obećano. Kako ne možete shvatiti jedan vrlo razuman predlog i savet, a to je figurativno, držati vrapca u ruci i pokušati goluba uhvatiti? Da li će za sve vas biti bolje da studirate bez oročavanja (ukoliko Ustavni sud to odluči) ili sa produžetkom za 2 godine (što ste sada dobili, još da se dovrši formalno)? Zaista ponekad ne mogu da razumem kako i zašto od svega dobrog okrenete stvar naglavačke i unosite nemir i sebi i drugima?

Odgovori

Gost

#3007 Re: Re: Re: Odgovor postdiplomcima od adv.Lidije

2014-02-03 23:16:40

#3005: Majka TEREZA - Re: Re: Odgovor postdiplomcima od adv.Lidije

Hvala lepo na odgovoru, bolje je i da pitam i da dobijem odgovor nego proizvoljno da donosim zakljucke. Ako primecujete ovde je vise inertnih jer sam od istih odmah dobila odgovor april to smo vec culi i i slicno, a ja sam dala odgovor na Vase postavljeno pitanje da dobro razmislimo da li zelimo da idemo na vise koloseka istovremeno. Naravno da sam ZA pa sta nam pre donese rezultat!! Mislim da sam ja Vas jako dobro razumela!!

Hvala na odgovoru jos jednom!!