Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Majka TEREZA

#2269 Advokat Lidija

2014-01-29 19:43

Dragi moji,
Iskreno se nadam da se ne ljutite zbog ovakvog obraćanja, ali sam vas od samog početka prihvatila kao svoje i sve vreme sam u mislima s vama, kao sa svojom decom.
Ne postoji nijedna suma novca na svetu koja bi me ovoliko usrećila kao vaše reči i rečenice. Rasplakali ste me, a to je znak da sam presrećna što imam vas i vi sa svojom željom za pobedom i svojom mladošću mi pružate mnogo više od materijalnog koje mi nikada u životu nije bilo prioritet. Znala sam da vrlo često u životu kažem:"Bože, molim te, omogući mi da imam više, kako bih još više pružila i dala onima kojima je potrebno".Vaspitavana sam od strane svojih pokojnih roditelja u duhu veoma stare hrišćanske izreke POMOZI, PODAJ, PODARI, NEK TI NIJE ŽAO, A TEBI OSTAJE SAMO ONO ŠTO SI NJIMA DAO.Da je ovo istina mogu potvrditi oni koji me poznaju, ali i veliki broj onih kojima sam pomagala u životu u različitim životnim situacijama, a da mnogima nisam ni ime zapamtila.
Morala sam da napišem ovaj komentar kako bih vam se zahvalila što ste me učinili toliko srećnom i stavili mi krila koja će me jednog dana, nadam se, "odvesti" kod andjela, a ne u pakao.
Upoznaćemo se na zajedničkoj proslavi u Beogradu i jedva čekam taj dan.

Odgovori

Gost

#2270 Re: Advokat Lidija

2014-01-29 19:54:29

#2269: Majka TEREZA - Advokat Lidija

DRAGA GDJO LIDIJA,HVALA VAM NAJLEPSE.DIVNI STEEEE....NEMAM RECI KOJIM BIH VAM OPISALA KOLIKO SAM SADA SMIRENA,SRECNA I NAJZAD OPUSTENA...DANONOCNO SAM NA OVOM FORUMU I ZA KOMPJUTEROM....KONACNO OSECAM MIR,SPOKOJ U SRCU I DUSI.HVALAAAAA.

Gost

#2271 Re: Advokat Lidija

2014-01-29 20:03:15

<3
HVALA
Mila

#2276 Re: Advokat Lidija

2014-01-29 20:16:41

Pamticu vas zauvek, i za sto godina. Ovakvi ljudi se nikad ne zaboravljaju...

Gost

#2277 Re: Advokat Lidija

2014-01-29 20:21:49

I mi jedva cekamo da Vas upoznamo, kao i pokretace svega ovoga. Nego ljudi, koja ce kafana da primi 4.500 ljudi? :-) Mnooogo nas je, a bice nas jos vise. Ne prestajemo sa potpisivanjem peticije.

Pravna plavusa

#2283 Re: Advokat Lidija

2014-01-29 21:03:44

Jedva cekam proslavu da Vas upoznam!!!!!

Gost

#2285 Re: Advokat Lidija

2014-01-29 21:09:12

Gospodjo Lidija ja sam pre nekoliko dana saznala za ovu peticiju i od tad sam druga osoba,puna volje,elana... da studije privedem kraju. Ovde sam naisla na istomisljenike, ljude koji razumeju nasu situaciju, ali vase reci a tek dela su pravi melem za moju malo klonulu dusu. Zato ste vi za mene i advokat,psihijatar,humanista...a pre svega altruista.Hvala vam na tome i nadam se da ce u skorije vreme svi ljudi sa foruma koji zele da vas upoznaju organizovati i ugovoriti susret sa vama.