Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Majka TEREZA

/ #2269 Advokat Lidija

2014-01-29 19:43

Dragi moji,
Iskreno se nadam da se ne ljutite zbog ovakvog obraćanja, ali sam vas od samog početka prihvatila kao svoje i sve vreme sam u mislima s vama, kao sa svojom decom.
Ne postoji nijedna suma novca na svetu koja bi me ovoliko usrećila kao vaše reči i rečenice. Rasplakali ste me, a to je znak da sam presrećna što imam vas i vi sa svojom željom za pobedom i svojom mladošću mi pružate mnogo više od materijalnog koje mi nikada u životu nije bilo prioritet. Znala sam da vrlo često u životu kažem:"Bože, molim te, omogući mi da imam više, kako bih još više pružila i dala onima kojima je potrebno".Vaspitavana sam od strane svojih pokojnih roditelja u duhu veoma stare hrišćanske izreke POMOZI, PODAJ, PODARI, NEK TI NIJE ŽAO, A TEBI OSTAJE SAMO ONO ŠTO SI NJIMA DAO.Da je ovo istina mogu potvrditi oni koji me poznaju, ali i veliki broj onih kojima sam pomagala u životu u različitim životnim situacijama, a da mnogima nisam ni ime zapamtila.
Morala sam da napišem ovaj komentar kako bih vam se zahvalila što ste me učinili toliko srećnom i stavili mi krila koja će me jednog dana, nadam se, "odvesti" kod andjela, a ne u pakao.
Upoznaćemo se na zajedničkoj proslavi u Beogradu i jedva čekam taj dan.