Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Majka Tereza

#1660 Odgovor SOLETU-br.1654, ALI I OSTALIMA

2014-01-25 12:29

#1654: Sole - Re: Nemojte ljudi, ko Boga vas molim! :)

Molim vas, nemojte siriti negativnu energiju i pesimisticke pretpostavke jer niste u pravu.

Dajem sebi za pravo, kao advokat i pravni zastupnik svih, DA VAM SKRENEM PAZNJU da pazljivo procitate komentar autora peticije br.1648, koji je veoma jasan, iako ga je pisao student koji nije pravnik, odnosno ne studira pravo.

Samo cu da ga dopunim:

U PRAVNOJ NAUCI SE NE CITA KOD BILO KOG DOKUMENTA, POSEBNO ZAKONA, SAMO PRVA RECENICA ILI PRVI STAV I IZVODE PROIZVOLJNI ZAKLJUCCI I NEAUTENTICNA TUMACENJA, VEC CEO DOKUMENT, TJ. CEO CLAN ZAKONA.

Ne bih se sada trosila i objasnjavala cl.52 stav 1 tacka 4 jer je to za vas nebitno, nego cu srpskim (ne pravnim) jezikom OBAVESTITI SVE DA CE ODBORA BITI U SREDU, DA SU OVO IZBORI KOJI CE IMATI NAJKRACU PREDIZBORNU KAMPANJU DO SADA, DA CE SE KRAJEM MARTA ILI POCETKOM APRILA ODRZATI PRVA SEDNICA NOVOFORMIRANE NARODNE SKUPSTINE KOJA CE BITI RADNA I NA KOJOJ BI TREBALO DA SE GLASA O PREDLOGU I IZMENAMA ZAKONA O VISOKOM OBRAZOVANJA KOJI JE U VEZI SA NASOM PETICIJOM, KAO I O MNOGIM DRUGIM ZAKONIMA KOJI SU VEC PRIPREMLJENI U VIDU PRELOGA ZA IZGLASAVANJE U SKUPSTINI.

Odgovori

Sole

#1661 Re: Odgovor SOLETU-br.1654, ALI I OSTALIMA

2014-01-25 12:44:33

#1660: Majka Tereza - Odgovor SOLETU-br.1654, ALI I OSTALIMA

Zahvaljujem se na odgovoru, ali ne bi bilo lose da moj post nije obrisan jer bi Vas odgovor tada bio jasniji.

Znaci, Vi ste uvereni da ce u sredu biti sednice Odbora, da ce odluka biti povoljna po nas, ali da cemo morati da sacekamo (kao sto sam i naveo u obrisanom postu) novu Skupstinu kako bi predlog o izmenama Zakona dosao na dnevni red. To su divne vesti i, verujte mi, ja sam srecniji od Vas zbog njih. Inace, naravno da podrzavam sve sto i organizator peticije i Vi radite, i iskreno sam vam zahvalan.

pravna plavusa

#1662 Re: Odgovor SOLETU-br.1654, ALI I OSTALIMA

2014-01-25 12:46:49

Ovaj post je uklonjen od strane autora peticije (Prikaži detalje)

2014-01-28 07:47:44