PETICIJA ZA ZABRANU GEJ PARADE U BEOGRADU 2013
Quoted post
Алкебијад |
#342013-09-21 23:02Грех!!! Познајем многе људе који претерано уживају у алкохолу, чак су, углавном стално припити, никога не дирају, елоквентни, друштвени, добри родитељи, мужеви... Имао сам таквог брата од стрица, сви смо га много волели, јетра му се распала, умро је! Одвраћали смо га од тог његовог порока, греха, породица, родбина, пријатељи, али он није могао да се ослободи од демона алкохолизма. Био сам страствени пушач, две паклице ми биле мало. Трудио сам се да поштујем оне којима смета дим. Нисам приметио да су ме људи избегавали због мог порока, греха, већ су само повремено благо и добронамерно ме саветовали да прекинем. Успео сам! Сада је свако брдо без проблема мој видиковац. Савладао сам демона никотина! Знам неколико клептомана. Сви их волимо. Али они не могу да победе демона крађе. А лажови, они који се хвале и уздижу, су нарочито симпатични. Сви се данима сећамо њихових измишљотина, па се често и заједно са њима смејемо томе. Али они јадни не могу да се ослободе демона лажи. ... ... Наркомани, марихуана, кокаин... неколико таквих које познајем су сасвим примерни грађани, не угрожавају своје окружење. Порочни углавном, само у том смислу. Демон наркоманије их не пушта иако се са њим носе и нису свој живот претворили у посвемашњи пакао. Знам и кавгаџије који никад не насрћу на слабије од себе... Да не набрајам више све што може да се изроди у порок и грех, него да се осврнем на овај овде поменути порок и грех, хомосексуалност, содомију. Као и све и горе наведено то је духовна болест. Не душевна, већ духовна болест. Сваки добар човек не мрзи болесника већ се труди да му некако помогне, тако ни ми који осуђујемо содомију не мрзимо хомосексуалце. Њихов дух је оболео под утицајем демона похопте или ђавоиманих људи и дошло је до искривљења њихове сексуалности, на тај начин да им тело истог пола распаљује похоту. Други демони се склањају од њих, јер зашто би губили време, кад је пад у ад ових душа које се прљају овим грехом неминован! ... ... Хомосексуалност се лечи строгим постом и молитвом! Као и све друге страсти, пороци, грех, духовне болести. Демон страсти насрће и на старе монахе, и мучи их на разне начине. Духовно слаби људи не утврђени у вери, подлегну. Дешава се и свештеницима, монасима, епископима... Хиљадугодишње искуство злих духова често однесе победу. Јавно промовисање овог греха и "поносно парадирање" је са становишта вере, Јудаизма,Хришћанства и Ислама недопустиво! То вређа наша верска осећања! А кад видимо на тим парадама срама, учеснике са сатанистичким симболима прерушене у демоне, то је очит доказ да је на делу посвемашње озверење људи и друштва на делу! Многи хомосексуалци и нису свесни свог греха јер их демон наведе да осећају лажну љубав према свом "партнеру", страст им помрачи дух! Па сви ми волимо своје пријатеље истог пола, добре људе, али нам не пада на ум да их содомизујемо. Без обзира што нам са демонизованог Запада намећу грех за врлину, хришћани ће се снажно на сваком месту одупирати! |
Odgovori
Gost |
#53 Re:2013-09-22 15:04:08#34: Алкебијад - Vrlo dobar komentar,naravno,hriscani ce se snazno i na svakom mestu odupirati zlu koje sada dolazi i na velika vrata,preko organa vlasti i to najvisih kao sto je ustavni sud.Dotakli su moralno dno,ne znam dokle cemo ih samo trpiti i placati njihove bahanalije iz budzeta drzave parama gradjana.
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA RODITELJA ZA POVRATAK U ŠKOLU
44575 Kreirano: 2025-01-18
Zahtev za uvođenje 15 minuta tišine u zvaničan program Svetosavskog bala u Beču
1377 Kreirano: 2025-01-23
Povećanje koeficijenata vannastavnom osoblju sa 4. i 6. SSS u osnovnim i srednjim školama
3629 Kreirano: 2025-01-18
Oslobodimo Crveni krst Pančevo
685 Kreirano: 2025-01-27
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
4706 Kreirano: 2025-01-03
Podrška đacima kolektiva Zrenjaninske gimnazije
496 Kreirano: 2025-01-23
Inicijativa planinara: Poziv PSS da podrži zahteve studenata u Srbiji
407 Kreirano: 2025-01-28
Podrška studentima od pripadnika MUP-a!
349 Kreirano: 2025-01-28
ПЕТИЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ И РЕНОВИРАЊЕ ТРОТОАРА У БОЛЕЧУ – СМЕДЕРЕВСКИ ПУТ ДО ОСНОВНЕ ШКОЛЕ БОЛЕЧ
102 Kreirano: 2025-01-26
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
3282 Kreirano: 2024-12-05
Vraćanje pređašnjeg rasporeda obroka u vrtićima ,,Radosnog detinjstva "
810 Kreirano: 2025-01-17
Podrška studentima od strane pripadnika IT zajednice
470 Kreirano: 2025-01-20
„Podrška štrajku prosvetnih radnika i njihovim pravima“
573 Kreirano: 2025-01-20
Podrška studentima
3219 Kreirano: 2024-12-06
Podrška studentima! Ostavke čelnika UP!
7201 Kreirano: 2025-01-08
Подршка запосленима у просвети
3936 Kreirano: 2024-12-30
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1580 Kreirano: 2024-12-18
Podrska pripadnika vojske i vojnih veterana studentskim protestima 2025
31 Kreirano: 2025-01-28
STOP UKIDANJU TROLEJBUSA I PRIVATIZACIJI GSP-a!
1336 Kreirano: 2025-01-02
Zahtev EXITu da podrži studentske proteste
182 Kreirano: 2024-12-10