PETICIJA ZA ZABRANU GEJ PARADE U BEOGRADU 2013

Алкебијад

/ #34

2013-09-21 23:02

Грех!!!
Познајем многе људе који претерано уживају у алкохолу, чак су, углавном стално припити, никога не дирају, елоквентни, друштвени, добри родитељи, мужеви... Имао сам таквог брата од стрица, сви смо га много волели, јетра му се распала, умро је! Одвраћали смо га од тог његовог порока, греха, породица, родбина, пријатељи, али он није могао да се ослободи од демона алкохолизма.
Био сам страствени пушач, две паклице ми биле мало. Трудио сам се да поштујем оне којима смета дим. Нисам приметио да су ме људи избегавали због мог порока, греха, већ су само повремено благо и добронамерно ме саветовали да прекинем. Успео сам! Сада је свако брдо без проблема мој видиковац. Савладао сам демона никотина!
Знам неколико клептомана. Сви их волимо. Али они не могу да победе демона крађе.
А лажови, они који се хвале и уздижу, су нарочито симпатични. Сви се данима сећамо њихових измишљотина, па се често и заједно са њима смејемо томе. Али они јадни не могу да се ослободе демона лажи. ...

...
Наркомани, марихуана, кокаин... неколико таквих које познајем су сасвим примерни грађани, не угрожавају своје окружење. Порочни углавном, само у том смислу. Демон наркоманије их не пушта иако се са њим носе и нису свој живот претворили у посвемашњи пакао.
Знам и кавгаџије који никад не насрћу на слабије од себе...
Да не набрајам више све што може да се изроди у порок и грех, него да се осврнем на овај овде поменути порок и грех, хомосексуалност, содомију. Као и све и горе наведено то је духовна болест. Не душевна, већ духовна болест. Сваки добар човек не мрзи болесника већ се труди да му некако помогне, тако ни ми који осуђујемо содомију не мрзимо хомосексуалце. Њихов дух је оболео под утицајем демона похопте или ђавоиманих људи и дошло је до искривљења њихове сексуалности, на тај начин да им тело истог пола распаљује похоту. Други демони се склањају од њих, јер зашто би губили време, кад је пад у ад ових душа које се прљају овим грехом неминован! ...

...
Хомосексуалност се лечи строгим постом и молитвом! Као и све друге страсти, пороци, грех, духовне болести. Демон страсти насрће и на старе монахе, и мучи их на разне начине. Духовно слаби људи не утврђени у вери, подлегну. Дешава се и свештеницима, монасима, епископима... Хиљадугодишње искуство злих духова често однесе победу.
Јавно промовисање овог греха и "поносно парадирање" је са становишта вере, Јудаизма,Хришћанства и Ислама недопустиво! То вређа наша верска осећања! А кад видимо на тим парадама срама, учеснике са сатанистичким симболима прерушене у демоне, то је очит доказ да је на делу посвемашње озверење људи и друштва на делу! Многи хомосексуалци и нису свесни свог греха јер их демон наведе да осећају лажну љубав према свом "партнеру", страст им помрачи дух! Па сви ми волимо своје пријатеље истог пола, добре људе, али нам не пада на ум да их содомизујемо.
Без обзира што нам са демонизованог Запада намећу грех за врлину, хришћани ће се снажно на сваком месту одупирати!