Hocemo da RTV Pink ponovo pusta latino serije u terminu 17h i 18h

Pancho

/ #125 Re: ...

2012-07-01 20:18

#124: D.G - ...

Mnogi bi ti rekli da su nam i Katolici naneli  puno zla, i to je istina, ali ne ovi katolici! Katoličanstvo u Latinskoj Americi je najčistije, najbezazlenije! A slušajte ovo - išao sam 2 godine u španski kulturni centar Cervantes, i tamo pošto su svi profesori sa španskog govornog, da li verujete da su nam nezavisno jedni od drugih nekoliko profesora rekli kako su u Beogradu nekoliko puta morali da zastanu na ulici i da oslušnu, da vide da li čuju španski ili srpski, i kažu da liče! Istina je, od svih stranih jezika u srpskom ima najviše latinskih reči! Pa čak i duple verzije, pa tako možete reći ''bila mi je NAMERA'' ili ''bila mi je INTENCIJA'', npr. Tako da i po tome vode latinoamerikanci! A jesmo najsličniji Argentincima, kao prvo i oni se puno kurče, s dopuštenjem, pa im malo malo daju sankcije! A i Srbi i Argentinci skoro uvek snimaju komedije, zato mislim da bi njihov tip telenovele bez problema mogao da se snima kod nas (naravno, u mnogo manjoj meri, kod nas od 50-120 epizoda, a kod njih i po 400) al nema veze, jeste, ko je već reka, mislim Daca, potpuno si u pravu! Ličimo mi i Argentinci. i još jedna stvar, i kod Argentinaca glumci bez kose i ne-lepotani mogu da prođu na TV-u, isto kao i kod nas! Isti smo bre! ''No manches!'' što bi rekao moj ''imenjak'' -  Pancho Lopez!