Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata

666

/ #103

2012-02-03 15:22

Ovde se uspesno koristi americki sistem : Drzati gradjane u konstantnom strahu (terorizam, bolesti, kriza itd) da bi se lakse vladalo njima. Obican gradjanin je toliko izmucen i unisten da jednostavno slepo slusa i radi sve sto mu se kaze, kriminalci i prevaranti imaju status zasticenih gradjana. Dokle bre vise?! Ne brine mene sto se oni izivljavaju nad nama, mene brine zasto niko nema "onu stvar" da lupi sakom o sto i kaze : " Dosta vise!!! " i da lepo krene da pocisti gamad iz dvorista. Necu da kupujem bus plus, hocu mesecno da platim razumnu cenu i da se vozim i danju i nocu. Zasto mora nocu da se placa prevoz, ako sam vec uredno platio prevoz za celi mesec, ili vi racunate samo dan? Sta je sa ljudima koji rade do kasno u noc (a ima ih) i koji svaku noc moraju da placaju po 150din (minimum) za prevoz? Neka radi 25 dana puta 150 dnevno to je 3.750,00 dinara mesecno. Radi za proseno 25.000 mesecno, dok plati racune, prevoz, na kraju mu nista ne ostane. Od cega covek da zivi? Od vazduha, jel da? Pa kako je krenulo uskoro ce i to da nam naplacuju. necu da se prijavljujem kad god udjem u autobus! To je nadziranje kretanja gradjana, narusavanje privatnosti. STOP TIRANIJI !!!