Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!

igi

/ #637

2011-12-29 22:52

Ko je kompetentan da definise koja je to rasa “opasna”?Sta u opste znaci”opasan pas”? Ja sam vlasnik jednog takvog tri godine.Moja deca se igraju sa njim.I pre njega sam imao staforda dok su mi deca bila mala.Jahale su ga,vukle za nos,gurale ruke u usta,vukle za rep,hvatale za noge,oblačile koje kakve krpice..Kuja koju sam tada imao,pustana je u borbe.Kada su hteli da je ubiju,cuo sam,pronasao ih i zamolio ih da mi je daju.Bila je sva u oziljcima od ugriza,velika jaka i misicava.Malo sam se plasio kada sam je prvi put video.Medjutim,posle par dana sam shvatio da je ona jedna dobrica,koju su majmuni i kreteni terali na ruzne stvari.Bila je tigrasti AST i zvala se Beta.Posle nje sam se zarekao da cu uvek imati iskljucivo tigraste AST,jer,moja deca su odrasla uz tu “divlju zver” i svaki dan uz Betu je bio toliko “rizican”po njih..To su maze.Potpuno pitomi i privrzeni psi,izuzetno inteligentni i malko tvrdoglavi..Elem,Od svakog psa moze da se napravi krvolocna zivotinja izgladnjivanjem i batinama.To sto je neko iskompleksirani idiot pa mora kroz muke jadnih pasa da dokazuje koliko je “opasan”baja..Sta je sa Dogo Argentino,Dogama,Sarplanincima​,kavkazkim ovcarima,rotvajlerima,doberman​ima..i jos mnostvom”opasnih ” rasa koje staforde mogu da pojedu za rucak?Sve ovo je samo da se digne fama,da se skrenu oci javnosti na drugu stranu,jer ne znaju kako da rese problem lutalica,kolubare,kosova tajkuna,i da ne nabrajam dalje..treba svi mi koji nemamo sredstava da placamo taksu da odemo pred skupstinu i da pustimo “opasne pse” ,pa nek se oni brinu o njima.