Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!

Gost

/ #538

2011-12-14 19:28

Terminatore malo si spustio loptu vidi se pomak...Mnogo toga sto si izneo nije tacno a odgovoricu ti samo ono sto osecam da je licno,tih parkova za kerove u Beogradu ima tri koliko znam, redovno posecujem park za iste na Belim vodama koji je i park za ljude i decu lep je, i mogu ti reci da su ti ogrdjeni prostori za pse jako mali i da mora da se ceka u redu da bi se uslo moj pas je rase Engleski bull terrier ima i mali deo za agility koji ja volim da radim sa svojim psom a kad je guzva neizvodljivo je, dese se i carke medju psima jer neko pametan dovede zenku u teranju ima mnogo mirisa raznih pasa,vidjam i ljude koji svog psa vode bez povodca to su obicno neke dzukelice nije rasan pas i protiv toga sam, mog psa kad sam okruzen ljudima uvek drzim na povodcu i kad sedim i kad idem jer ima ljudi koji se plase osetljivi su i ja to postujem,moj pas je socijalizovan nebi coveka napao da jebe rak raka sad znas ko sam, pa tebe su oporezovali ti politicari i placas sve zivo kao i svi mi ljudi koji se bavimo i nebavimo nekim poslom u zivotu i da nemas posao opet moras da platis struju komunalije itd stvari koje zivot znace...na politiku ove zemlje budi ljut zbog mnogo stvari ne na pse jer nista nisu skrivili da bi ih satanizovali i poredili sa svinjama kao sto 537 rece a ako ste dosli do tog stadijuma da bi jeli pse pametne i verne zivotinje potrazite psihijatrisku pomoc jer mi nismo azijska drzava nego smo evropska jer zivimo na tom kontinentu...da kinez kaze jedite govna jer bi ih pojeli??? mi smo mentalitet za sebe i netreba nas porediti sa bilo kojom nacijom...