Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!

Gost

/ #404

2011-12-07 23:20

Terminatore drzi okvir odvojeno od pistolja i nikada metak u cevi,nezelim da se mali terminatori povrede...ja tebi zelim sve najbolje ali edukuj se malo covece kako mozez podrzavati ovako nesto pa tebe je izgleda ujeo neki od kvazi opasnih ili te je ujeo pas u proslom zivotu,pravi pas samo moze da ti cuva porodicu jer pas je jedina zivotinja koja ce te voleti vise od samog sebe...treba oporezovati lose i neodgovorne vlasnike to su ljudi koji nisu ni za jednog psa bilo koje rase...zato sam ja da svaki pas sa svojim vlasnikom prodje test socijalizacije pa da se vidi ko je kakav i sve u isti kos, jer kako ti terminatore generalizujes a nisi jedini koji je progutao ovu patku vredjas i mnogo odgovornih i briznih vlasnika kojima su ovi psi deo porodice i zivota,to su izlozbeni psi vecina ih je priznata i takmici se po belome svetu i postizu odlicne rezultate, dosta izlozbi sam posetio kao posmatrac i bas ove rase pratim nikad nisam video ni najmanji incident kod pomenutih,to su stabilni pametni psi koji kako ih vaspitas takvi ce i biti i od bengalskog tigra lava, medveda, kita ubice orke,krokodila,slona i mnogih drugih divljih zivotinje koje ja smatram opasnim ljudi su imali zavidne uspehe u socijalizaciji i svasta su ih naucili a od nekih i prave maze napravili...A moj ljubimac nije opasan nije ujedljiv voli ljude decu raduje se svakim provedenim trenutkom sa istima i daje mnogo ljubavi koja pozitivno utice na mene,pogledaj statistiku te evrope kojoj hoces da pristupis o napadima pasa i sve ce ti biti jasno da ove rase sem opasnog imena nemaju veze sa onim zasta ih optuzuju i diskriminisu to je jednom recju nacizam a nisi nadam se iz te price, pare nece od mene videti da jebe rak raka, ja sam za to da se kazne neodgovorni vlasnici bilo koje rase i mesance!!! a nas savesne da ostave na miru!!! I da se nelazemo nema gore zveri od coveka...pozdrav