ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ !

SLUSAJTE RADIO NESVIL

/ #597 RAKIJA MU POPILA PAMET

2017-08-12 08:27

Direktorka OŠ „Aleksandar Karađorđević“ Marija Mijić kaže:
– Dobila sam i pisanu pritužbu, na koju sam reagovala u skladu sa zakonom. To podrazumeva najpre posetu času i utvrđivanje istinitosti. Koraci koje sam preduzela su razgovor i opomena pred pokretanje disciplinskog postupka, a ukoliko bude potrebno, i preduzimanje mera u skladu sa zakonom. Sa slučajem će biti upoznata i nadležna prosvetno-pedagoška služba.
Ivan Đinić, nastavnik fizičkog i nekadašnji direktor ove škole, tvrdi da je rizično da Milinković predaje maloj deci i da je opasan po ceo kolektiv:
– On je notorna pijandura! Voli da pije i dešava se da dolazi pijan na časove. Dok sam bio direktor, dao sam mu otkaz jer je došao pijan na nastavu, intervenisala je i policija. Vođen je dispciplinski postupak, ali sud ga je vratio. Pretio mi je posredno, preko zamenika direktora, da će me zgaziti kao kravu, da će mi slomiti kičmu, da će me zakopati. Deca se žale na njega, vređa ih da su glavati, glupi, klempavi.
Milinkovićeve Nastavne metode
terao dete da piše na tabli „Ja sam tupan“
jednoj devojčici rekao da je debela kao krmača
učenici sa srčanom manom rekao da joj je kum ludak što joj je dao ime kakvo nosi, a da su joj
roditelji još veći ludaci
izjavio je da se „kola-kola“ pravi od krvi abortirane dece
Vuka Karadžića naziva brkatim debilom