ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ

Gost

/ #2

2016-08-25 06:54

Za svojih 63 godine života nikada nisam bio protiv nijedne Peticije. Od kada je došla ulična demokratija na vlast, sve otela, opljačkala i izneverila, sa državnim institucijama, nije nama vojnim penzionerima dala sledujuće po Ustavu i Zakonima od 2000.g.-2016.g. a što nas sleduje onda su se okolnosti promenile, barem kod mene! Država je čitav korpus Vojnih penzionera od 75.000 ljudi i žena penzionisala po Sili zakona, oterala u prevremene penzije i svake godine otimala od našeg rada i sledovanja, od naše dece i naših porodica. Ni jedno od 24 stečenih prava nisam iskoristio, a pored redovnog rada imao sam i 5400 časova prekovremenog rada koji nije nova vlast priznala. Imam 12 tužbi u zamrzivaču sudova od Vrhovnog suda do Upravnog suda, uz postupke koji se vode više od 8 godina i još ništa, a našta imamo svi pravo. Apsolutizam koji je totalitaran i protivustavan kao i protivZakonit, oteo mi je od novembra 2014.g.-kraja 2017.g. deo penzije i znatno mi je sa 25% odbitaka svakog meseca i ovih godina koristio pare, sa svim prinadležnostima u obračunu od vrednosti boda za osnovni obračun penzije do drugih prava u isplati Koeficijenta -3 od 2000-2007.g; Mali dug od 2004-2007.g. i 11,06% za koji vodim sudski postupak punih 8 godina! Moje nezadovoljstvo koje me dovodi do potpisivanja ove protivzakonite odluke Vučića, je i PLJAČKE RFPIO i prethodnika u obračunu penzija, ne po vrednosti boda koje definiše svake godine i meseca RFPIO, već najniža vrednost boda koja je samo poslednja 2 meseca obračuna poravnata, a da ima meseci kada su po zakonima sledovala Poravnanja i Povećanja koja su data a nisu obračunavana i isplaćivana. Tako sam ih nazvao-Moralni zakoni, a u stvari PLJAČKA penzionera! I ne samo to! Zato sam Protiv svog patriotističkog stava u stvari PROTIV PLJAČKAŠA koji su uništili i raskrčmili Srbiju i građane, ogoleli je do nudističkog profiterstva, te sam zato ZA UKIDANJE OVOG PROTIV USTAVNOG I PROTIV ZAKONITOG ZAKONA! U stvari protiv Vlati Pljačkaške sam svih koji su se izređali, a da ni jedan nije odgovarao za PLJAČKU~