POTPISI STUDENATA PO STAROM PROGRAMU KOJIMA JE POTREBNO PRODUŽENJE STUDIRANJA

Jedan ali vredan...

/ #2175

2016-05-07 19:21

Nemojte kolege sebe dovoditii u stanje ocaja... Jednostavno dajte svoj maksimum i vi sa jednim i vi sa deset do diplome... Necu iznositi svoju pricu, svi mi je imamo i svakome je svoja najteza, ali sam iz te svoje price naucila da sebii vredim najvise, da ne odustajem, da sam samo zdrava na korist onima koje volim... I eto, realno cu u septembru biti na ispit do diplome, ali cemo svi tada znati na cemu smo i kako dalje... Poenta je ta da smo se ovde okupili sa ciljem da potvrdimo svoja legitimna prava i od toga nema odustajanja... O opcijama protivnim ovom cilju mozemo govoriti tek kada stignu konkretnii odgovori od nove vlade... Pre svega toga, padanje u vatru moze samo da vas paralise i ne daj Boze razboli.... Cuvajte snagu za knjigu, smanjujte, pa makar samo i za pismeni deo ispita... lakse ce vam biti... To vam je poruka od nekog ko nije prestajao da paralise sebe... Tek kada date mozgu da dise, konstruktivno ce misliti i pamtiti... Nema ovde mesta za sramotu, prosuto je mleko tj. bacene suu silne pare, vreme i zivci... ali se dovedite u pamet i zaokruzite diplomom ovu pricu,,, Ista je dosla onda kada je trebala doci... nikada nije kasno! Govorite o nipodostavanju okoline, pa pobogu, sramljenjem i zabijanjem glave u pesak dajete legitimitet njihovoj kritici... Rekli ministri prethodne vlade da nema sanse i sta smo do sada cekali- pokretaci peticije gutaju te reci i bore se, a mi svakome ko ovu prepisku cita, samo olaksavamo da nas pljuju jos i vise... Ako vec morate da brinete, radite to konstruktivno, razmatrajte svoje opcije i ne delite se na one koji imaju vise i manje prava za produzenje... A o prelasku na bolonju raspredajmo kada i ako uopste ista dodje na dnevni red... Srecno nam bilo...