POTPISI STUDENATA PO STAROM PROGRAMU KOJIMA JE POTREBNO PRODUŽENJE STUDIRANJA

/ #1898 ***

2016-04-11 10:32

preko glave mi je od ovih nagađanja, šta će biti da li će biti...Imam još jedan BETON od ispita, koji sa dvoje male dece i bez baka _deka servis neću stići sigurno za dva roka (računaj česte prehlade kod dece, supruga koji radi svaki dan sem nedelje po12 h da bi imali šta da jedemo,spremanje,kuvanje,buđenje noću po par puta da se proveri da li deca imaju temperatura.da li su pokrivena,ako su ružno sanjala da ih utešim itd.itd.) Do pre god.radila sam i ja, za tu godinu dala sam sve od sebe maximum svoj i položila dva poprilično teška ispita, ostaje mi ovaj jedan koji se sprema najmanje šest meseci neprekidnog rada,a kod mene to ne može zbog svega navedenog...I sad mene majku dvoje dece, koja igrom sudbine nije dala i taj jedan ispit u nekom tamo roku, sa prosekom 8,4 bez obnovljene studentske godine, ne računajući aps.staž da ne pričam o bolesnoj majci o kojoj sam ja brinula i koja je na žalost umrla,bebu koju smo izgubili i niz drugih stvari kroz koje sam prošla jer bi pisala još sat vremena, treba kazniti i dodati nove ispite i uzeti novac od usta moje dece da bi ispunili nečiji hir i zato što nije fer prema bolonjcima.A da li je fer prema meni i meni sličnima,da taman kada misliš da je sve gotovo i da će sav trud biti nagrađen budem opet na početku, a za takav pocetak nemam više ni snage ni vremena, potrebna sam zdrava svojoj deci.Izvinjavam se zbog ovako dugog teksta i zbog nekih grešaka u pisanju