ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ !

Gost

/ #566

2015-12-22 07:40

Potpisao sam iz razloga sto je on Vuk Draskovic stotinu puta veci ratni huskac od Seselja,500 puta veci demagog i milion puta odgovorniji za zlocine i cista ubistva 90tih godina,zato sto je klasicni ratni profiter,koji se evo opet javlja :) a taman narod pomislio nema ga vise.kad on evo 18.12.2015 opet o EU opet o pravdi i zakonu,on koji na savesti ima vise stotina ljudi,a samo u Srbiji takva kukavica i takav zlotvor moze opste i ziv ostati,pa evo i na slobodi.A da se razumemo,nista ovim peticijama se nece postici,mislim da su toga svesni i ljudi koji su dosli na ideju da se potpisuje ovako nesto,jer kao da se Haske optuznice dizu na osnovu nasih peticija :) ajde molim vas ozbiljnosti malo.Nego ovako samo se izjasniti sto javnije mozes ,ako hoces.A kada vise ne bude potreban zapadnim sluzbama kojima sluzi bezmalo evo 30 godina,pustice ga niz vodu pa ce sam u Hag bezati sa sve Danom da glavu spasava,jer se evo menja geostrateski polozaj u svetu i zapad na celu sa USA gubi vodecu ulogu koju je imao vise od 3 decenije,polako se gase kao sveca a sa njima i gomila ovakvih moralnih gnjida kao sto je Vuk Draskovic i stotine i stotine Draskovica sa njim zajedno,kraj je tu..vide oni dobr to.