SPRECITI KRADJU RTS OD 1 JANUARA

Ivan

/ #262

2015-12-07 07:18

kao prvo slazem se sa svima da se ne treba placati dva puta jedna ista stvar. kao drugo ja placam KTV  i internet tako da mi na pamet ne pada da placam ovim lopovima  to sto pokusavaju da otmu od postenog naroda. svi se mi mucimo da zaradimo posteno neki dinar I sigurno necu dozvoliti da mi bilo koja budala I lopovi to uzimaju zato sto im se moze. e pa nece moci...dosta je bilo, I nad popom ima pop. voleo  bih bas da mi neko dodje da mi naplati tu taksu da mu se naj.... keve slatko. rts ne gledam niti cu ikada gledati. podrzavam ovu peticiju u svakom pogledu I rado cu se odazvati bilo kojoj akciji ako do toga dodje samo da srusimo ovaj besmisleni pokusaj da se iskoriscava ovaj vec napaceni narod. sto se tice RTS-a i njegovih zaposlenih, ako im trebaju pare da prezive ja placam radnu snagu (fizikalce) kod mene ima da se cisti vocnjak I da se seku drva pa neka dodju. I ja posteno radim da zaradim a ne otimam od drugih. Sram vas bilo. pozzz za sve koji su podrzali peticiju I veliki pozdrav osnivacu ove peticije. zajedno smo jaci....