POTPISI STUDENATA PO STAROM PROGRAMU KOJIMA JE POTREBNO PRODUŽENJE STUDIRANJA
m |
/ #100 m2015-12-07 05:06Trebali bi nam izaci u susret i ovaj put. Ali ako ne bude sve islo kako treba moramo im pokazati jaku volju i organizovanost. Mogli bi napraviti 1000 anonimnih profila i na tviteru i fb gde bi iznosili nase argumente parole. Po portalima. Oni koji su pravili ratove i sankcije nemaju pravo nas opet uskracivati u nicemu. To nas je i usporilo. Mi nikome nismo teret niti ometamo bolonju ona sa svojim studentima ide svojim tokom ne vezano za nas. Oni koji su se obogatili i koji nisu ispunili standarde eu ni u jednom poglavlju eu standarda znaci ni pravosudja ni bezbedonosnih sluzbi, zdravstva(zdravstveni informacioni sistem), elektronska uprava i vlada, smanjenje administracije, i ostalih oblasti ...tek sada pocinje otvaranje poglavlja eu....ne mora ni skolstvo i obrazovanje da se nama obije o ledja jer smo bili i do sada siromasni i bez politicke i ekonomske moci. Neka pocnu eu standardi sa mocnicima. Hiljadu ljudi organizovanih i obrazovanih sa jasnim ciljem nisu za podcenivanje. Ja imam iskustva sa raznim vrstama marketinga.... drzava stavlja svoju volju u zakone. Nije nikakav problem da opet stavi volju da nam se produzi. Iz objektivnih razloga. Nemoguc je uslov traziti ispunjenje obaveza na faksu uz redovno placanje racuna i smanjena primanja. jedno drugo iskljucuje. Mi imamo legitiman cilj i moralan, drustveno pozeljan jer u svercerska vremena(uvozne "privrede") borimo se za znanje i time promovisemo nesto drustveno pozeljno, trazimo da nas cilj bude legalan jos koju godinu-da to zakonom opet regulisu. Sa druge strane mi smo i klijenti fakulteta. I od drzavnih fakulteta se trazi da se samofinansiraju. Mi placamo i skolarine i ispite. Zasto fakultetima uzimati klijente zbog nekih standarda. Jedino je bitno da cemo izaci sa znanjem preko potrebnim ovoj zemlji. Standard je i broj obrazovanih. Bez toga nema razvoja i razvitka. Par godina nije kasnjenje... |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA RODITELJA ZA POVRATAK U ŠKOLU
44516 Kreirano: 2025-01-18
Zahtev za uvođenje 15 minuta tišine u zvaničan program Svetosavskog bala u Beču
1351 Kreirano: 2025-01-23
Povećanje koeficijenata vannastavnom osoblju sa 4. i 6. SSS u osnovnim i srednjim školama
3584 Kreirano: 2025-01-18
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
4563 Kreirano: 2025-01-03
Podrška đacima kolektiva Zrenjaninske gimnazije
487 Kreirano: 2025-01-23
Oslobodimo Crveni krst Pančevo
428 Kreirano: 2025-01-27
Podrška studentima od strane pripadnika IT zajednice
463 Kreirano: 2025-01-20
„Podrška štrajku prosvetnih radnika i njihovim pravima“
569 Kreirano: 2025-01-20
Podrška studentima od pripadnika MUP-a!
139 Kreirano: 2025-01-28
Podrška i solidarnost sa novovaroškim prosvetnim radnicima i studentima
125 Kreirano: 2025-01-22
Vraćanje pređašnjeg rasporeda obroka u vrtićima ,,Radosnog detinjstva "
796 Kreirano: 2025-01-17
Inicijativa planinara: Poziv PSS da podrži zahteve studenata u Srbiji
102 Kreirano: 2025-01-28
ПЕТИЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ И РЕНОВИРАЊЕ ТРОТОАРА У БОЛЕЧУ – СМЕДЕРЕВСКИ ПУТ ДО ОСНОВНЕ ШКОЛЕ БОЛЕЧ
94 Kreirano: 2025-01-26
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
3202 Kreirano: 2024-12-05
Podrška prosvetnim radnicima u borbi za bolje društvo - OŠ "Vladimir Rolović"
133 Kreirano: 2025-01-21
Подршка запосленима у просвети
3933 Kreirano: 2024-12-30
Podrška studentima
3209 Kreirano: 2024-12-06
Sloboda za Dunavski park - Ledenu šumu izmestite na drugu lokaciju
83 Kreirano: 2025-01-20
Podrška studentima! Ostavke čelnika UP!
7196 Kreirano: 2025-01-08
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1576 Kreirano: 2024-12-18