Bedno je ali istinito!

N.N. Lice

/ #172 Re: Re: Re:

2015-11-22 06:25

#171: - Re: Re:  

Pa kako se Stanisa nije zaljubio u tebe, kada si sama rekla da je hteo posle samo dva dana vaseg dopisivanja i druzenja da te ozeni? To znaci samo jedno da si ga zavela i da je bio ludo zaljubljen u tebe . Stvarno ne znam zasto kazes da sam ja Stanisa? Mogu samo da ti kazem da je Stanisa moj dobar prijatelj, zato ga i branim i saljem komentare. ali slusaj mala to ne znaci ama bas nista, cuo sam da se mesto ustupa starijima, ali Boze moj nismo mi ovde u javnom prevozu, i tako javni prevoz godinama ne koristim niti mi je potreban, ako si lepa, ako si mlada, dobro gradjena, ni u ludilu te ne bi dao. Jedino ako si zbog Stanise omrznula ama bas sve Vitezevce, e to je nesto sasvim drugo, ali ipak se preispitaj nisu svi ljudi isti, mozda ti bas ja odgovaram, a ti zaslepljena mrznjom, ni da cuves jer si imala lose iskustvo sa Stanisom. I na kraju da ti kazem meni ne smeta to sto si ti bila sa Stanisom, ipak zivimo u 21-veku. Veliki pozdrav od tvog N.N. Vitezevca, mozda i tvog buduceg, nikada se ne zna.