Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"

Gost

/ #1662

2015-11-07 19:42

Zato sto je i moj sin u osnovnoj skoli trpeo vrsnjacko nasilje.da sve bude jos gore ta deca su ga maltretirala uz podrsku razrednog staresine, mogu slobodno reci i na njegovu inicijativu.Jednog dana vratio se iz skole placuci,na moje pitanje zasto se vratio,odgovorio mi je da nekoliko decaka sprecilo da udje u ucionicu.Naravno da sam odma sa njim otisla do skole irazrenog, koji mi je u oci rekao da je bolje i za skolu i njega da promeni skolu.Insistirala sam da u toj skoli nastavi skolovanje.Dobio je tikove,takvog intenziteta,da je ovdasnj deciji hirurg postavio dijagnozu epilepsija.Trazila sam uput za institut za majku i dete,lezao je par sana, uradili mu analize ipak su to bili tikovi .Bila sam srecna jer nije epilepsija.reklisumi da je veoma emotivno dete.Danas je u trecem razredu gimnazije i dalje ima tikove.Ovo sto sam navela, samo je jedan primer,grupa decaka iz odeljenja jurila ga je na putu kuci, sustiglisuga i pretukli valjali po blatu, sutirali, kuci je dosao sav pocepan i izudaran, bilo je jos dosta toga sto bi mogla da vam nabrojim.Zato podrzavam vasu akciju za Aleksin zakon.