Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"

Gost

/ #1082

2015-10-30 19:49

Potpisujem peticiju, jer imamo slicnu situaciju, naime moja pocerka iz muzevljevog prvog braka, vec godinu dana ima maltretiranje od jedne ucenice, sto licno sto preko fejsbuka, kakve su to upucene reci, tipa " ubij se, ne trebas nikome ..." posle neuspesnog suocavanja sa roditeljima doticne ucenice gde je prisustvovao I director skole, shvatis da drustvo u Srbiji se vrednuje po tome sta ti roditelji rade, jer naravno mama je sudija I director uopste nije sagledao sliku o ozbiljnosti maltretiranja, jer boze moj gde ce se suprostaviti osobi koja moze da mu bude od koristi, cak I sada kada je moja pocerka promenila skolu, nije se zaustavilo maltretiranje...zato ce moja deca da odrastaju u buducnosti u zemlji gde zakoni postoje da bi ih postovao, a deci u Srbiji zelim donosenjem ovog "Aleksinog zakona" da sto manje trpe maltretiranje od strane svojih vrsnjaka, mada sumnjam, jer roditelji su ti koji su krivi, jer po deci vidis iz kakvih porodica dolaze, da su osecajni,da li postuju starije.....