Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"

Gost

/ #1000

2015-10-30 16:54

Potpisala sam ovu peticiju iz razloga sto su ljudi postali slepi. Slepi za sve sto ih se licno ne tice. Svako gleda samo sebe. Srca su im zatvorena i hladna, niko nikome ne pomaze, niko se ni za koga ne bori. A kako bi ovaj svet mogao biti lep, da samo malo otvorimo oci, da samo malo shvatimo da mi trebamo nekome i da neko treba nama. Kako bi samo sva deca ovog sveta bila srecna, kad bi mi odrasli cinili ono sto treba da cinimo. Da ih volimo, da im pomognemo, da im pokazemo svet na pravi nacin, da ih naucimo pravim vrednostima, da bi i oni jednog dana cinili ovaj svet lepsim za svoju decu. Ta deca koja su Aleksi naudili, videli su to od odraslih osoba, koje nisu bile sposobne da ih nauce bolje, a oni odrasli koji su zatvorili oci, to ponasanje su samo podrzali. Hajde zajedno da se borimo, za neki bolji svet, neki zdraviji i lepsi zivot. Za nas, za nasu decu, za sve ljude ovog sveta i najpre za Aleksu i pravdu koju je zasluzijo. Aleksinoj porodici zelim snagu da izdrze tu bol koja verovatno nikada nece prestati i da nada u njihovim srcima zauvek gori, da se nikada ne predaju i da se ova borba za bolji svet i stroziji zakon zavrsi uspesno!